Кирил Петков и Атанас Русев са били най-добри приятели и

...
Кирил Петков и Атанас Русев са били най-добри приятели и
Коментари Харесай

Дамянова потвърди, че са фалшифицирани документи, мислели, че имат устно съгласие

Кирил Петков и Атанас Русев са били най-хубави другари и Петков е мислел, че има устното единодушие на членовете на управлението на сдружението, изясни пред Българска национална телевизия някогашния ПР на „ Продължаваме Промяната “ Диана Дамянова.

„ В Харвард не се преподават административни образования и там (в Политическа партия - бел. ред.) имаше един размах към това да не се съблюдават доста административните правила. И последно - там има един блян на „ Давай, давай, давай, бързо да стане “. И този блян е изиграл тази глупава роля, тъй като в тази глупава роля има произвеждане на погрешни документи и то е направено с или без знанието на Атанас Русев, който прочее, е един от най-хубавите другари на Кирил “, твърди тя.

При него я пратил Кирил Петков и Атанас Русев ѝ оказал помощ извънредно за акцията през 2021 година

„ Хората би трябвало да знаят и подтекста на всичко това. И най-после, Кирил би трябвало да каже: „ Не, това не е правилно “. „ Да - то е правилно, само че ние си мислехме, че имаме тяхното устно единодушие на тези души “. „ Да, то е правилно, само че ние пропуснахме да ги попитаме “. Това бяха съкровени другари и Атанас Русев оказа помощ доста в предизборната акция през 2021 година Те (ПП - бел. ред.) са носели 2 години револвер в джоба си - зареден и без предпазител и за тези две години те не взеха никакви ограничения да се приготвят за това “, съобщи Дамянова.

Бившият ПР на „ Продължаваме Промяната “ съобщи още, че поради същия жанр на бързане, в кабинета „ Петков “ е назначен заместник-министър на вътрешните работи без да бъде получено единодушието му за това. Освободен е дни по-късно.

„ Аз доста се смях, когато тази жена Мария Габриел написа листата с едни хора, които беше поставила за министри без да ги пита, само че ние същото направихме в ден номер три на кабинета на Кирил Петков, когато бяхме пропуснали или не запомнили да се обадим на заместник-министъра на вътрешните работи. Не желая да ви споделям какви ПР-фликфлаци съм правила, с цел да съумея да загася този скандал. Човекът, той беше доста заслужен, няма да ви кажа името му, той стана и сподели „ Аз не съм давал единодушие да вземам участие в този кабинет и не бих дал единодушие да вземам участие “, само че там бързо го заметохме, тъй като тогава бяхме на гребена на вълната “, съобщи Дамянова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР