За първа година Ротаракт клубовете в България организират Национална инициатива

...
За първа година Ротаракт клубовете в България организират Национална инициатива
Коментари Харесай

В Банско: Маратон в подкрепа на българския регистър за стволови клетки


За първа година Ротаракт клубовете в България провеждат Национална самодейност РотаРън България с идея за повишение информираността за дарителството на стволови кафези. С партньорството на Българско съдружие „ Лимфом ”, УМБАЛ „ Александровска ”, лаборатория „ Рамус “.
Ротаракт клуб Банско-Разлог и със съдействието на община Банско и Ротари клуб Банско-Разлог беше проведен трикилометров маратон в поддръжка на Националната самодейност. Участие в всеобщия маратон взеха състезатели и треньори от Ски клуб „ Банско “, Таекуондо клуб „ Хоук-Банско “, Клуб по канадска битка „ Армспорт-Банско “, Клуб по „ Биатлон 2019 “, възпитаници и спортни педагози от СУ „ Неофит Рилски “ гр. Банско, както и жители и посетители на града. Доброволците от младежката организация на Българския червен кръст към СУ „ Братя Каназиреви ” гр. Разлог спомагаха в организацията за безпроблемното протичане на маратона.
Премиум рали София-Свети Влас сплоти своето събитие с това на Ротаракт клуб Банско-Разлог и поддържа осведомителната акция.
С признателен приз за поддръжката бе почетен кметът Иван Кадев, който благодари на уредниците, че са избрали Банско за хазаин на това благородно дело.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР