За осма поредна година компанията получава голямото отличие - сертификата

...
За осма поредна година компанията получава голямото отличие - сертификата
Коментари Харесай

8 поредни години Филип Морис България е Top Employer в страната

За осма поредна година компанията получава огромното отличие - документа Top Employer от Top Employers Institute както на локално, по този начин и на европейско и световно равнище. Той показва ясния фокус на организацията в посока създаване на устойчива и вдъхновяващата работна среда посредством отлични политики в региона на човешките запаси.

Top Employers Institute сертифицира организации в целия свят след осъществяване на строга оценка на база на практиките, бизнес тактиката и вътрешната просвета на фирмите. Проучването обгръща 6 области, състоящи се от 20 тематики, измежду които ангажираност, работна среда, тактика за развиване и задържане на гении, образования, разнообразие и приобщаване, равнопоставеност и уелбинг, стабилно развиване други

„ Горди сме, че сме отличени за 8-а поредна година. Това достижение потвърждава за следващ път, че сме компания с визия, която слага извънреден фокус върху чиновниците си. Защото те са моторът на нашата промяна. Те са онази сила, която има силата да построи бъдеще без тютюнев пушек. Всички наши сътрудници по света, работят дружно, с цел да обезпечат позитивна смяна за пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат ", споделя Демиан Пинтос, Генерален управител на Филип Морис България.

„ Сертификатът Top Employer ни дава убеденост, че пътят, по който вървим е верният, а точно да работим неуморно, с цел да изградим работна среда, в която всеки чиновник се усеща скъп и подкрепян. Това отличие демонстрира, че непрекъснато поддържаме най-голям стандарт на практиките, свързани с хората и вътрешната просвета в организацията ни. За да вървим в крайник с темпото и динамичността на света към нас, ние усъвършенстваме умеенето да мислим новаторско и да се приспособяваме бързо и сполучливо ", споделя Анна Габровска, началник „ Култура и човешки капитал " във Филип Морис България.

У нас компанията е измежду осемнадесетте работодатели в страната, получили авторитетната премия за положителни практики в ръководството на човешките запаси. България е измежду 25-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава огромното самопризнание, след самостоятелната оценка на Top Employers Institute.

Филип Морис България е част от Филип Морис Интернешънъл, водещата интернационална тютюнева компания с над 170-годишна история, с наличие в 180 страни, и над 79 000 чиновници по целия свят. В България компанията има над 120 висококвалифицирани чиновници, които споделят полезностите и визията на компанията за създаване на стабилно бъдеще без пушек чрез предлагането на бездимни други възможности, които, въпреки и не без риск, са по-добрия избор спрямо продължаващото пушене. За своите отлични стратегии за развиване на чиновниците, за положителните условия на работа и грижата за всеки член на екипа, компанията получава редица влиятелни оценки за най-хубав шеф и работодателска марка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР