За някои представители от зодиакалния кръг емоционалната връзка е много

...
За някои представители от зодиакалния кръг емоционалната връзка е много
Коментари Харесай

Тези 5 зодии са най-недостъпни

За някои представители от зодиакалния кръг прочувствената връзка е доста по-важна от първичното привличане. Дори и да са привлечени от колегата си, те не го позволяват елементарно в своя свят.
Ето кои са най-недостъпните знаци в зодиака. За да ги спечелите ще са ви нужни освен старания, само че и време. И това несъмнено няма да се случи на първата, втората или даже на третата среща.
Овен
Овните не крият възприятията си. Още първоначално те показват подготвеност да преобладават и да вземат нещата в свои ръце. Но няма да ви е елементарно да стигнете до сърцето на Овена.
Рак
Ракът е по-чувствителен, в сравнение с допускате. Той постоянно търси както физическа, по този начин и прочувствена непосредственост с колегата си. Ако желаете да го спечелите, би трябвало да знаете това.
Дева
Наред с привличането, за Девата е значима и прочувствената връзка. Дори и след няколко срещи, тя няма да ви допусне в сърцето си. Но изкушени от чара ѝ, ще се наложи в действителност да се потрудите, с цел да покорите нейната непревземаема цитадела.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР