За някои хора работата от вкъщи се оказва почти непосилна

...
За някои хора работата от вкъщи се оказва почти непосилна
Коментари Харесай

Яна Маринова с откровение за пандемията и как поддържа формата си все така перфектна

За някои хора работата от у дома се оказва съвсем непостижима задача и не могат да бъдат пълноценни, само че това не важи за много други, които съумяват да свършат всичко съвършено, само че и се радват на домашната конюнктура. Пестенето на време и пари за храна, само че и превоз са несъмнено плюс, който последната година ни даде, въпреки всичко да бе наситено с много стрес и неустановеност, а аргументите са ни известни на всички.

Е, за Яна Маринова работата от у дома се оказва благотворна и тя се любува на всеки миг, в който си е вкъщи, тъй като може да свърши много неща, само че и да види фамилията си. Макар да върви на разнообразни фотоси, Маринова показа, че обича да прави някои неща онлайн, оставайки в уюта на своя дом.

Виж още:

" Не знам за вас, само че на мен хоум-офисът ми се отразява супер. Не че не я ненавиждам тази пандемия, само че в действителност имах потребност някои неща да ги правя онлайн и да имам повече време у дома ", разкрива тя в Инстаграм към свое селфи от домашното ѝ работно място.

Последователи на Маринова са забелязали, че зад нея има щанга, само че тя побърза да посочи, че не тя тренира на нея, а половинката ѝ. Не може обаче да се отхвърли, че актрисата наподобява повече от отлично, а стоенето у дома не се отразило на фигурата ѝ въобще.

Маринова може и да не подвига щанги, само че тя поддържа формата си с карате киокушин, а напълно скоро качи видео от залата, само че призна, че е изгубила малко тренинг.

" Дали ще е разходка в планината, спорт, танц, мисъл, грижа за различен... Всичко, което те развива, те прави здрав, резистентен и кадърен за приложимост и взаимоотношение с останалите хора “, написа Яна Маринова към видеото.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/yanamarinovaofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР