За новия си свръхмодерен завод в Пещера Биовет“ избра система

...
За новия си свръхмодерен завод в Пещера Биовет“ избра система
Коментари Харесай

„Биовет“ избра система за енергиен мениджмънт на Schneider Electric за новия си свръхмодерен завод

За новия си свръхмодерен цех в Пещера „ Биовет “ избра система за енергиен мениджмънт на Schneider Electric.
 

Става дума за EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени благоприятни условия за отчитане, внедрена през 2019. Тя е особено основана за обезпечаване на качествено електрозахранване на оборудванията и непрекъснатост на работните процеси с сериозно значение.
 " Биовет "
Високотехнологичното решение на Schneider Electric обезпечава оптималната оперативна успеваемост посредством мониторинг на електроенергийната мрежа в действително време. Високата степен на цифровизация и автоматизация в производството става все по-актуален развой в спешната обстановка, обвързвана с COVID-19.

Благодарение на най-ново потомство технологии и двете партниращи си компании не престават работа при строго спазване на противоепидемичните ограничения на държавното управление и оказват поддръжка на своите чиновници и локалните общности в Пещера (където е заводът на „ Биовет “ АД) и Пловдив (където се намира умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric).
 
 " Биовет "

От „ Биовет “ означават, че Schneider Electric е постоянен сътрудник на компанията, а продуктите на френския колос покриват най-високите интернационалните стандарти . Изразена е още и убеденост в дългогодишния живот на доставеното електрическо съоръжение, както и удовлетворение от опциите за развиване на системите за електрозахранване и енергиен мениджмънт.

С днешна дата за всяко съвременно индустриално дружество е стратегически значимо вграждането на новаторски артикули, позволяващи да се мисли за прехода към цифровизация на системи и процеси. Именно такова решение е Системата за енергиен мониторинг EcoStruxure™ Power SCADAExpert v.8.2 с разширени благоприятни условия за отчитане на Schneider Electric, внедрена във ферментационния цех в Пещера. 
 

Системата покачва сигурността и сигурността на хората и активите усъвършенства надеждността и непрекъсваемостта на зареждането, усъвършенства на успеваемостта на процесите и непрекъснато следи за качеството и потреблението на сила, както и за сходство с условията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР