За новата мобилна операционна система излезе новата функция Game Dashboard.

...
За новата мобилна операционна система излезе новата функция Game Dashboard.
Коментари Харесай

Обновяването Google Play Games добави в Android 12 функционалността Game Dashboard

За новата мобилна операционна система излезе новата функционалност Game Dashboard . Това е програмен прозорец, от който се обезпечава бърз достъп до потребни игрови принадлежности, като да вземем за пример запис на протичащото се на екрана, мониторинг на FPS и други сходни. Game Dashboard предлага и уиджет показващ достиженията и данните от другите таблици на водачите от Гугъл Play Games. Интернет колосът към този момент стартира изпращането на това възобновяване за четвъртата бета на Android 12.

Технологичното име на обновяването е Гугъл Play Games 2021.07.28550 и може да се конфигурира на мобилни устройства работещи под ръководството на Android 12 Beta 4. След неговото инсталиране, на панела Game Dashboard се появява разказаният нагоре уиджет, само че единствено при пускане на игри, поддържащи Play Games. Ако в играта има таблици на водачите, точно тук се демонстрира съответната информация.
1 от 3
При кликването върху уиджета излиза друга страница, на която се демонстрира името на потребителя в Play Games, неговата е-поща в сървърите на Гугъл и спомагателни раздели, които демонстрират описите с достиженията, страницата за настройки на профила и конфиденциалността. При кликването върху таблицата с водачите се отваря спомагателен програмен прозорец, който демонстрира спомагателна информация за достиженията и за най-хубавите геймъри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР