За нов пожар е възникнал на ферибота „Юрофери Олимпия“, горял

...
За нов пожар е възникнал на ферибота „Юрофери Олимпия“, горял
Коментари Харесай

Нов пожар на ферибота „Юрофери Олимпия, издирват още трима души

За нов пожар е зародил на ферибота „ Юрофери Олимпия “, горял край остров Корфу в Йонийско море. Според информацията пожарът не огромен, само че от вътрешността на кораба излиза дим.

След доста старания в последните дни вратите на ферибота бяха отворени, с цел да бъдат преместени изгорелите транспортни средства.

Влезлият О2 обаче евентуално е довел до възникването на ново огнище. В момента пожарни екипи се пробват да потушат огъня. След това се планува проветряване на плавателния съд и продължение на избавителните дейности.

Корабът се възпламени на 18 февруари рано сутринта в региона на остров Корфу. Фериботът извършваше курс сред Гърция и Италия с 290 пасажери и екипаж на борда.

В първите часове след случая множеството пасажери бяха евакуирани. Други трима души, измежду които един българин, бяха избавени в дните след пожара.

Единадесет души се водеха в неопределеност, седем от които българи. Тяло на гръцки водач беше намерено до момента в който се организираше избавителна интервенция в региона на Корфу.

След като корабът беше изтеглен до пристанището Астакос бяха открити още седем тела. В момента в неопределеност към момента се водят трима души.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР