За никого не е тайна, че снимането на филм поставя

...
За никого не е тайна, че снимането на филм поставя
Коментари Харесай

Кои актьори са си падали по колеги

За никого не е загадка, че снимането на филм слага актьорите в непредвидени обстановки. Понякога даже такива, в които връзките посред им стават изключително близки - рисково близки.
 Меган Маркъл, Брад Пит, Мерилин Монро и кои са същинските им имена
Звездите, които крият същинските си имена

Как в действителност се споделя Меган Маркъл

В някои случаи се появяват усеща и отвън снимачната площадка. Такива истории евентуално са ни попадали, а Us Mаgazine пък ни показват лист с артисти, които не са се срамували да си признаят сантименталните усеща един на различен.

Даниел Радклиф и Хелена Бонъм Картър

Актьорът, изиграл Хари Потър във всички осем кино лентата за магьосника, си признава, че е бил притеглен към колежката си Хелена Бонъм Картър макар разликата им във възрастта от цели 23 години.

Любопитно е, че след края на фотосите на осмия филм Даниел Радклиф е написал записка особено за актрисата. В нея той споделя, че в действителност я обича и му се желае да е бил роден 10 години по-рано, с цел да има късмет с нея.

Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън

Дженифър Анистън един път е споделила на Дейвид Шуимър, че би било тъпо, в случай че първата целувка посред им бъде по малкия екран. Точно това обаче и става. " Разбира се, за първи път се целунахме в това кафене. Просто насочихме цялото си боготворене и обич един към различен към Рос и Рейчъл ", изяснява още Дженифър Анистън.

Химията сред нея и Дейвид Шуимър до момента в който са снимали сериала " Приятели " става известно е била гореща тематика на снимачната площадка. " Всички бяха подозрителни, че нещо се случва ", споделя продуцентът Кевин С. Брайт пред The Hollywood Reporter през май предходната година.

Сандра Бълок и Киану Рийвс

Сандра Бълок не крие, че е считала Киану Рийвс за сладостен и хубав. До среща сред двамата обаче по този начин и не се стига, защото съгласно актрисата той не е харесвал нещо в нея.

Киану Рийвс пък непосредствено си признава, че се е влюбил в нея от пръв взор, когато са снимали кино лентата " Скорост ". Въпреки че съгласно него тя явно не е и подозирала за възприятията му, той споделя, че ходенето на работа му е било прелестно, тъй като тя е " прелестен човек и актриса ".

Ема Уотсън и Том Фелтън

" В първите два кино лентата бях мощно влюбена в Том Фелтън. Той беше първото ми влюбване ", разкрива Ема Уотсън преди време пред Seventeen. Изненадващо е също, че двамата артисти даже са си говорили за възприятията между тях и в този момент даже се забавляват с това, тъй като са останали просто другари.

Всъщност Том Фелтън в действителност е харесвал Ема Уотсън, само че не и по сантиментален метод. Взаимоотношенията посред им обаче са към момента мощни, въпреки и чисто другарски.

Хелън Мирън и Вин Дизел

Двамата вземат участие дружно в " Бързи и гневни 9 " през 2021 година, само че Хелън Мирън си признава, че и от преди си е падала по Вин Дизел. И възприятията ѝ не са останали несподелени, тъй като Вин Дизел също е бил влюбен в колежката си.

По думите му посред им е имало в действителност специфична връзка, нещо " в действителност вълшебно и в действителност особено ".

Хилари Дъф и Чад Майкъл Мъри

Заедно те снимат " Историята на Пепеляшка ", а за работата по кино лентата Хилари Дъф разкрива, че е бил интервал, в който несъмнено е била влюбена в Чад.

" Имахме няколко подиуми с целувки във кино лентата и си припомням, че се усещах много нервна ", признава Хилари. Тя обаче споделя и че по-късно с Чад Майкъл Мъри са станали другари и към този момент е била по-малко нервна към него.

Манди Мур и Шейн Уест

" Мисля, че и двамата бяхме малко влюбени ", споделя Шейн Уест в изявление за Vulture през юни 2021 година Той добавя още, че с актрисата Манди Мур обаче по този начин и не са започвали сантиментална връзка между тях.

Самата тя и не крие, че също си е падала по сътрудника си, до момента в който дружно са снимали кино лентата " Незабравима " от 2002 година
 Скарлет Йохансон, Рами Малек, Аштън Кътчър - звезди, които имат близнак
Звездите, за които не знаехме, че имат близнак

Талант и обаяние по две

" Шейн беше толкоз готин. Всичко в него - методът, по който се обличаше, дребните цигари, които пушеше, и музиката, която слушаше. Той беше героят за мен и несъмнено имаше част от мен, която безусловно се влюби в него ", споделя Манди Мур пред Entertainment Weekly през 2017 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР