За неравности, дупки и пропаднала бетонна основа сигнализираха от неправителствената

...
За неравности, дупки и пропаднала бетонна основа сигнализираха от неправителствената
Коментари Харесай

Ремонтът на Графа: Неравности, пропадания и дупки

За неравности, дупки и пропаднала бетонна основа алармираха от неправителствената организация " Спаси Сафия " по отношение на ремонта на улица " Граф Игнатиев " в центъра на столицата .
От " Спаси София " разясняват във Фейсбук че " с премахването на огражденията по част от ул. " Граф Игнатиев ", софиянци получиха опцията да се " полюбуват " на резултатите от дълго чакания ремонт на една от най-емблематичните софийски улици. Ремонт, струващ 22 милиона. Не сме сюрпризирани, че множеството от коментиращите са потресени от видяното. Това са посочените от кмета Йорданка Фандъкова " съчетания " и " хубости ", поради които ремонтът се бави с повече от месец: дупки вместо фуги, хлътвания и пропадания макар бетонната основа, бетонни буци към трамвайните стълбове ", пишат още от " Спаси София ".

Оттам приканват заместник-кметът по превоза Евгени Крусев да изясни за какво " един от най-важните обекти в мандата му наподобява по този метод или и за него ще си мълчи? ".
Припомняме, че по-рано столичният кмет Йорданка Фандъкова се закани още при старта на ремонтните действия да глобява компанията с по 240 хиляди лева дневно за закъснение на осъществяването . Такова закъснение сигурно ще има, защото от „ Джи Пи Груп “ обясниха, че са се появили „ непланирани “ компликации, написа още Economic.bg.

От Столична община оповестиха, че през ноември би трябвало да бъдат пуснати в придвижване трамваите по „ Графа “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР