За неприятна ситуация в един от най-големите квартали на Пловдив

...
За неприятна ситуация в един от най-големите квартали на Пловдив
Коментари Харесай

Шофьор на бус навика пловдивчанка, тя твърди, че бил общински служител СНИМКА

За неприятна обстановка в един от най-големите квартали на Пловдив споделя млада майка. Тя останала възмутена от държанието на водач с бус, за който твърди, че е общински чиновник.

Ситуацията била провокирана  от мястото, където бил паркирано транспортното средство. Локацията е към учебно заведение " Димитър Матевски " в ж.к. " Тракия ".

" Често стопират коли там, само че когато ги помоля да реалокират, го вършат. Има детски магазин наоколо и парка на ЧХ-то и извънредно доста майки с колички минават ", изяснява Милена Алкова в обява, споделена във Фейсбук. Във въпросната заран там бил паркиран и бял бус, който ограничавал придвижването.

" Попитах господина(който беше отвън буса) дали е негов и по този начин разбрах, че е общински ", декларира Алкова.

Тя помолила лидера да реалокира машината, само че не срещнала подпомагане.

" Казах му, че не е редно да паркира по този начин и че за това " малко " най-малко 10 майки ще минат. И последва кряскане по мен. Цитирам: “Махай ми се от главата, ма! Какво ме занимаваш с нелепости! ”, твърди Алкова.

Провокирана от станалото, дамата се чуди дали държанието на въпросния мъж е обикновено и къде може да алармира за станалото.

GlasNews e подготвен да показа и версията на засегнатата страна.

Вижте цялата история, разказана от Милена Алкова:

Здравейте, бих желала да споделя възмущението си от общински чиновник по-рано през днешния ден (9:50 часа), с вярата, че в групата има хора, които да вземат ограничения.

Сутринта, минавайки с бебето си в количката, се натъкнах на тази панорама. Мястото е спирката против училище " Д. Матевски ". Често стопират коли там, само че когато ги помоля да  реалокират, го вършат. Има детски магазин наоколо и парка на ЧХ-то, и извънредно доста майки с колички минават.

Попитах господина(който беше отвън буса) дали е негов и по този начин разбрах, че е общински. Попитах го дали може да го реалокира, с цел да минем аз, още няколко майки и че по този начин ни затруднява доста. Отговора беше постоянния: Аз съм за малко по работа.

Колегата му си взимаше кафе от магазина.

Казах му, че не е редно да паркира по този начин и че за това " малко " най-малко 10 майки ще минат. И последва кряскане по мен. Цитирам: “Махай ми се от главата, ма! Какво ме занимаваш с нелепости! ”

Стана ми извънредно неприятно и се запитвам:

- Редно ли е да се стопират по този начин? Аз ли би трябвало да се усещам неловко, че не мога да мина?
- Трябва ли да спра да смъмрям на нарушителите? Нали приказваме за будни жители, а в действителност ме навикаха и то пред детето ми.
- Това обикновено държание ли е на общински чиновник?
- Всъщност къде мога да подам какъвто и да е сигнал за този случай?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР