За най-силна зодия сред зодиакалните знаци се счита Скорпионът. Неговата издръжливост,

...
За най-силна зодия сред зодиакалните знаци се счита Скорпионът.
Неговата издръжливост,
Коментари Харесай

Скорпионът е най-силната зодия! Ето защо това е така:

За най-силна зодия измежду зодиакалните знаци се смята Скорпионът.

Неговата устойчивост, мощен темперамент, мощна сила и голяма воля рядко ще оставят някого апатичен. Нищо чудно, че измежду представителите на тази зодия има толкоз доста авторитетни и известни персони.

Силата и мощният прочувствен заряд на Скорпионите се дефинират значително от планетата Плутон, под чието застъпничество се намират. Именно тя прави представителите на този зодиакален знак толкоз мощни във връзка с положителното и злото. Скорпионите презират слабостта в себе си и в хората към тях.

Каквото и да вършат, те се посвещават на делото с цялата пристрастеност и безрезервност, като не щадят нито себе си, нито другите. Ето за какво има толкоз доста работохолици измежду представителите на тази зодия, които доста постоянно заемат управителни позиции, тъй като Скорпионите се оправят доста добре.

Те не стопират на половината път и реализират огромни триумфи. Скорпионите би трябвало да бъдат главното във всичко и постоянно, покорявайки и впечатлявайки другите. Но най-важното е превъзходната устойчивост на духа им в най-екстремни обстановки. Скорпионите в никакъв случай не губят кураж поради проблеми и не изпадат в нервност. Техният непоколебим темперамент и устойчивост проличават във всичко – от персоналните връзки до кариерата.

Вътрешната сила на Скорпионите притегля представители на другите зодии. Те могат да бъдат обичани или ненавиждани, само че доста малко хора са безразлични към Скорпионите. Само Скорпионите могат да се взират толкоз дълго и с напрежение в очите, тествайки силата на индивида и преценяйки характера на бъдещата ви връзка.

Скорпионите се смятат за превъзходни любовници, тъй като те се отдават напълно на своите пристрастености. Те са също и положителни другари, които не предават другарите си, помнят положителното и постъпват по метода, по който са постъпили с тях.

И в това време те са най-опасните врагове и противници, които помнят всички нанесени обиди и обиди. Враждебността към тях може да докара до безмилостно възмездие и всевъзможни нелепости, изказани по техен адрес, са сапособни да ги потопят в характернте за тях безсрамен жлъч и тънък комизъм.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР