За нас изпълнителната власт е напълно блокирана и не е

...
За нас изпълнителната власт е напълно блокирана и не е
Коментари Харесай

В БСП смятат, че изпълнителната власт е напълно блокирана

За нас изпълнителната власт е изцяло блокирана и не е в положение да упражнява функционалностите си, съобщи Драгомир Стойнев в декларация от името на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " от парламентарната естрада. Искането ни за чуване на вицепремиера Валери Симеонов беше поради нуждата институцията, която той съставлява, да бъде заставена да покаже дали е съответна на рецесиите, в които се намираме, съобщи Драгомир Стойнев.

Валери Симеонов е артикул на един фасон в политиката, който трансформира институциите на страната в съперници на народа, който трансформира определените да служат на народа в господари деребеи, които паразитират на гърба му, сподели още Стойнев. Тук не става дума за персонален цинизъм и образование, тук имаме израз на държавен цинизъм във връзка с жителите и по тази причина са виновни и политическите алхимици от ГЕРБ, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

Държавата би трябвало да бъде изчистена от този безсрамен и разрушителен управнически прийом, хората са правилни към страната си и е най-нормално да чакат и тя да бъде съответна в отговорностите си към тях, уточни още Драгомир Стойнев. Необходими са нови избори и промяна на модела на ръководство, това е нашата безапелационна партийна позиция, заявява той. Според него гражданското неодобрение е покрай лимит, зад който това ръководство губи своята легитимност.

Българска социалистическа партия желае да извърви пътя към изборите демократично, зачитайки парламентаризма и посредством транспарантни дейности, съобщи Стойнев. Ние следваме политическите си отговорности и не одобряваме никакви обвинявания за потребление на митингите, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР