За нас е важна позицията на първите мъже да съвпадат

...
За нас е важна позицията на първите мъже да съвпадат
Коментари Харесай

Започнаха Се От Ранни Зори! Нов Жесток Скандал Между Герб И Бсп Заради Руския Патриарх! Симов Изригна В Ефир

За нас е значима позицията на първите мъже да съответстват във връзка с националното достолепие ", съобщи още той. " Кръвта няма цвят и народност. Не одобрявам изцяло това, което споделя патриарх Кирил, само че мога да схвана тази реакция.

Трябва да забележим дали в това отношение българската страна няма някоя виновност. Имаше интервали, в които български президент въобще не загатваше Русия, става въпрос за гаджето на Деси Банова ", съобщи от своя страна представителят на Българска социалистическа партия в студиото Александър Симов. " Не можем да подценяваме боец, умрял за нашата независимост. Не съм податлив да подценя нито една капка пролята кръв. ", безапелационен бе Симов.

" Патриотите ще си изчистят връзките. Не бих одобрил подобен език, само че това са връзки вътре в обединението. ГЕРБ има своята позиция, тя е ясна ", добави представителят на ГЕРБ. " Няма никакъв смисъл Валери Симеонов да се извинява. В такава обстановка напряко се махаш от държавното управление. Този човек си разреши да се държи като малък хулиганин. Ако се намираше в бургаска механа да играе белот и да пие бира, добре, само че по този начин прави абсурда колосален. Валери Симеонов се държи като озверял фашист. Обижда цялата съветска православна черква. Не съм срещу това един български политик да показва позиция за този скандал, само че не с думи, написани на стената на градска тоалетна ", разгневи се Симов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР