За над 200 цивилни жертви на военните действия съобщават украинските

...
За над 200 цивилни жертви на военните действия съобщават украинските
Коментари Харесай

Черна равносметка: Над 200 граждани са жертвите на войната дотук

За над 200 цивилни жертви на военните дейности оповестяват украинските управляващи. След третия ден от офанзивите на територията на страната са навлезли 75 000 съветски бойци - половината от струпаните по-рано на границата 150 000, обобщава данните БНР.

Междувременно стана ясно, че Москва е наредила на войските си да настъпят в Украйна от всички направления. Това се случва в отговор на подготвяните нови наказания от Европейската комисия против съветския банков бранш.

Няма да има договаряния сред Москва и Киев. Напредването на съветските войски в Украйна продължава, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков в събота вечерта и упрекна украинската страна за неуспеха на плануваните през вчерашния ден договаряния:

„ Вчера денем по отношение на предстоящите договаряния с украинското управление висшият главнокомандващ и президент на Русия издаде заповед за прекратяване на придвижването на главните сили от съветските войски. Тъй като украинската страна се отхвърли от договарянията, през днешния ден беше обновено напредването на главните съветски сили в сходство с проекта за осъществяване на интервенцията “, съобщи представителят на Кремъл.
ТЕМА преди 7 часа 2861 преди 8 часа 2249 преди 8 часа 4541
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР