За началото на нова ера в отношенията между Франция и

...
За началото на нова ера в отношенията между Франция и
Коментари Харесай

На обиколка в Африка Макрон обеща да намали френското военно присъствие на континента

За началото на нова епоха в връзките сред Франция и африканските страни, прикани френският президент. Еманюел Макрон даде обещание да понижи броя на френските войски в Африка в границите на „ ново партньорство в региона на сигурността “, както и да вкара по-амбициозни стопански политики.

Утре Макрон отпътува на обиколка в Африка на фона на отслабващото френско въздействие на континента и засилващото се съветско. Макрон разяснява и съветското паравоенно формирование Вагнер.

„ Що се отнася до „ Вагнер “, това е група от незаконни наемници, обективно казано. Застраховка живот за провалени режими или пучисти, чиято роля и цел е да ги пази и в действителност дава отговор за сигурността на тези хора. Носи отговорност и за държанието на див звяр във връзка с мини, естествени запаси или даже принуждение против популацията. Изнасилвания и други. Всичко, което споделям тук, е докладвано няколко пъти от Организация на обединените нации и някои неправителствени организации “, сподели френският президент.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР