За много хора събуждането е най-неприятният момент от деня. Звънът

...
За много хора събуждането е най-неприятният момент от деня. Звънът
Коментари Харесай

Как умело да „финтирате“ сутрешния стрес?

За доста хора събуждането е най-неприятният миг от деня. Звънът на будилника напряга съзнанието им още преди да са отворили очи.
Истината е, че този всекидневен стрес въздейства директно на физическото ни здраве. И в действителност дискомфортът ни изобщо не е въпрос единствено на въодушевление.

И въпреки всичко утрото ни може да бъде положително и прелестно. Необходимо е просто да  следваме някои правила.

За начало е хубаво да се научите да планирате малко в допълнение време още от сутринта. Едни 15 минути за " непредвидени усложнения " ще ви спестят доста терзания, че " изпускате нещата от надзор и закъснявате " още преди денят да е почнал.

Сърфирането из обществените мрежи още с " пукването на зората " също лишава доста от времето. Ако съумеете да го съчетаете с кафето, евентуално сполучливо ще спестите 20 минути.-->

В никакъв случай обаче не е належащо да се отказвате от навика си. Напротив, обзор на известията от другари или платформи, които са ви забавни, е потребен, за разлика от разглеждането на служебна поща. Прегледът на работните въпроси оставете за момента, когато ще пристигнете в офиса си. Така ще си " откраднете " още няколко спомагателни минути успокоение и ще избегнете напрежението.

А когато стигнете в офиса поздравете общително сътрудниците си. Дружелюбното и приветливо отношение ще помогне да зададете добър звук на целия ден.

За да понижите напрежението е потребно и да планирате деня си. Набележете уговорките си, започнете да ги отмятате един по един. Ако разчитате нещата да се случват единствено с помощта на случайността, не ви чака. И рано или късно с напредването на деня напрежението ще ви завладее.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР