За млада кожа използвайте тези естествени средства След първото приложение

...
За млада кожа използвайте тези естествени средства След първото приложение
Коментари Харесай

За млада кожа използвайте домашно приготвени маски!

За млада кожа използвайте тези естествени средства

След първото приложение ще забележите резултатите, а след седмица всички ще ги виждат!

Повечето хора, като предписание, не желаят да остареят. И по тази причина обръщат огромно внимание на грижата за кожата.

Липсата на хранителни субстанции или контактът с доста слънчева светлина и отрови могат да причинят прибързано стареене на кожата.

Винаги пийте задоволително вода през целия ден. Дехидратацията лишава кожата от естествена влага, което я прави по-малко еластична и склонна към образуването на бръчки.

Предлагаме ви 5 натурални средства, които ще оказват помощ за поддържане на хубавичко кожа, унищожаване на бръчките, стягане на овала на лицето и възобновяване на еластичността на кожата.

Белтък
Белтъкът основава предпазен пласт върху кожата, който защищава от микроби и поддържа еластичността на кожата.

Необходими са ви 1 белтък и 1 чаена лъжичка кисело мляко.

Разбийте белтъка и смесете с киселото мляко. Нанесете върху чиста кожа на лицето, брадичката, шията и деколтето на тъничък пласт за 30 минути и по-късно изплакнете с топла вода.

Белтъците са универсално средство и можете да добавяте към тях по 1 чаена лъжичка от всяко брашно (пшенично, овесено, ленено и др.) или 1 чаена лъжичка надробен плод (ябълки, праскова, кайсия, киви, авокадо и т.н.).

Алое вера
Това растение се употребява за понижаване на възпаленията, бръчките и увисналата кожа и за последователно унищожаване на белези и петна.

Необходими са ви: 1 чаена лъжичка гел от алое вера, 1 чаена лъжичка кокосово масло, 1 чаена лъжичка естествен мед.

Смесете всичко и нанесете върху чиста кожа с нежни придвижвания в продължение на 20 минути и изплакнете със студена вода.

Повтаряйте на всеки 2 дни.

Краставици
Краставиците съдържат 90% вода и те са отличен метод за хидратиране на кожата, понижаване на бръчките и увисналата кожа, за унищожаване на непотребното омазняване и мъртвите кафези.

Необходими са ви: 1/2 прясна краставица, 1 супена лъжица сметана.

Смелете краставицата и смесете със сметаната. Нанесете върху чиста кожа на лицето, шията и гърдите за 15 минути и изплакнете с топла вода. Повтаряйте до 3 пъти седмично.

Мед
Медът е богат на минерали и витамини, той е натурален овлажнител, който може да се ползва за всички видове кожа.

Необходими са ви: 1 чаена лъжичка мед, 1 чаена лъжичка лимонен сок, 1 чаена лъжичка масло (кокосово, ленено, от жожоба или зехтин).

Смесете всичко и нанесете върху чиста кожа на лицето, брадичката, шията и деколтето на тъничък пласт в продължение на 20 минути. След това изплакнете с топла вода. Правете маската всяка вечер в продължение на две седмици.

Розова вода
Розовата вода се употребява освен за попречване на бръчки и увиснала кожа, само че и за унищожаване на черни точки и мъртви кафези.

Необходими са ви: 2 супени лъжици розова вода, 1 чаена лъжичка лимонен сок, 1 чаена лъжичка смес от невен.

Смесете всички съставки и използвайте памук за нанасяне всяка вечер върху лицето, шията и гърдите. Използвайте всекидневно.

Вижте още: Късмет и разцвет в дома – ето по какъв начин да ги привлечете

Всички тези средства работят за възстановяване на положението на кожата и даже да нямате признаци на стареене, можете да ги употребявате като превантивна мярка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР