„За мен X Factor винаги е емоция. С годините нашите

...
„За мен X Factor винаги е емоция. С годините нашите
Коментари Харесай

Мария Игнатова: Aмбициите на кандидатите в X Factor стават по-големи

„ За мен X Factor постоянно е страст. С годините нашите безредици, както и упованията и упоритостите на претендентите стават все по-големи “, описа водещата на музикално шоу №1 пред Никол Станкулова в поредицата известни рожденици.

„ Научила съм се да въздържам сълзите, само че Алекс се унищожи да плаче по време на осъществяванията този сезон “, описа шеговито Мария Игнатова, която добави, че двете са извънредно близки в действителния живот.

Алекс и Мария още веднъж в тандем за X Factor

„ Концертите на X Factor ще стартират през втората половина на октомври “, загатна водещата, която ще отпразнува рождения си ден с доста другари.

Алекс Раева кани почитател на стендъп комедията за ко-водещ

„ Тази година съм се подготвила. От през вчерашния ден даже съм в стрес да не съм изпуснала някого “, съобщи Мария. Малко по-късно водещата влезе в ролята на гледачка, която предсказа близнаци за Никол Станкулова, гледайки в чашата ѝ за кафе. Как протича „ Денят на…” едно от най-красивите лица на българския ефир и на NOVA показа още Мария Игнатова в студиото на „ Здравей, България” по NOVA.

Кои ще бъдат идващите музикални гении, които ще впечатлят водещи, жури и аудитория – ще разберете в последния епизод от кастингите на X Factor „ Сътворението на звездите “ в неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на Фейсбук страницата на предаването.

Вижте още от магията на X Factor:

Ева Пармакова - изненадата във втората вечер на X Factor

Любо Киров се явява на прослушване за пети сезон на X Factor

48-годишен сбъдва фантазия на щерка си в X Factor

X Factor стартира: Група 4 Magic основава възторг измежду жури и аудитория
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР