За мен всякакъв натиск е недопустим. Затова възложих нова проверка

...
За мен всякакъв натиск е недопустим. Затова възложих нова проверка
Коментари Харесай

Фандъкова обяви коя ще е най-голямата инвестиция в София след строежа на метрото!

За мен всевъзможен напън е неприемлив. Затова разпоредих нова инспекция от опитния експерт-криминалист Ботьо Ботев, който да откри дали фактически е имало напън за банкет на деца в детска градина „ Зорница “. Той е най-големия експерт в общината. След приключването на инспекцията отчетът ще бъде изпратен на способените органи. Нека тези обвинявания не хвърлят тиня по системата без доказателства. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в ефира на bTV.

Думите й са във връзка обвиняванията на някогашната директорка Мариана Иванова за оказване на напън от чиновници на общината. „ Както районният кмет, по този начин и специалистите работят с шефовете. Всеки, който е нарушил разпоредбите ще бъде осъден “, увери столичният кмет. Тя добави, че това ще стане, в случай че се потвърди виновност.

„ Никой няма да пазя “. „ Когато става въпрос за сираци или за деца с разнообразни болести, ние не можем да сме равнодушни. Всички шефове са проверявани непрекъснато. Мариана Иванова е нарушила разпоредбите. Фактите, които установихме в Горна баня не са били установявани на никое място другаде “, акцентира Фандъкова. Столичният градоначалник прикани столичани за самообладание при градежа на метрото, което е най-екологичният тип превоз.

„ Всички станции би трябвало да са подготвени, с цел да бъде пуснато то. Най-голямата инвестиция след метрото е трамвайният. Това е другият екологичен превоз. Ще правим цялостна замяна на релсовия път на трамвай номер 5 по бул. „ Цар Борис 3 “.

Движение по линията ще стане по-тихо и по-бързо. „ Надявам се до края на годината да стартира разширенията на Южната дъга на Младост “. „ Правим всичко допустимо да има сериозен надзор на автомобилния трафик. Предоставили сме газ-анализатори на КАТ, с цел да се глобяват нарушителите на нормите “, сподели още Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР