За мен тази подкрепа е чест и голяма отговорност, защото

...
За мен тази подкрепа е чест и голяма отговорност, защото
Коментари Харесай

Активът на БСП в Благоевград даде безусловната си подкрепа за управленската програма на Николай Шушков

„ За мен тази поддръжка е чест и огромна отговорност, тъй като развиването на Благоевград и благоденствието на хората е моя задача. Това показа пред претендентите за общински съветници на Българска социалистическа партия – Благоевград, членове и симпатизанти на локалната организация на социалистите Николай Шушков, самостоятелен претендент за кмет, подсилен от „ Българска социалистическа партия за България ” и коалиция „ Левицата “.
Активът на Българска социалистическа партия даде безусловната си поддръжка за управническата стратегия на Николай Шушков и за претендентите за общински съветници. От общинското управление на социалистите потвърдиха, че са покровители на позитивната предизборна акция и приканиха за повече цялостна готовност на левите хора за  победа на изборите на 29 октомври.
Николай Шушков означи, че Благоевград постоянно е просперирал, когато е ръководен от кмет с леви хрумвания и той е подготвен да се опре на техния потребен опит в бъдещото ръководство на града.
Шушков още веднъж акцентира потребността от основаване на благоприятни условия за младежите да работят във високотехнологични стопански браншове, да получават по-високи приходи, с цел да остават тук и да отглеждат децата си в родния Благоевград. „ Без стопанска система на бъдещето, без образовани младежи, не може да променяме градската среда, изискванията на труд, живот, спорт и занимания, няма да има качествени здравни и обществени услуги, няма да може да израстваме културно и духовно “, означи Николай Шушков.
Той прикани за единение и упорита работа, с цел да се реализира победа за кмет  и за повече общински съветници от листата на Българска социалистическа партия. „ Те са почтени хора, потвърдили се експерти с дейна гражданска позиция. Листата е добре уравновесена и всички в нея са гаранция, че предизборната ни стратегия ще се трансформира в действителност “, сподели Николай Шушков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР