За мен Бойко Борисов е най-големият виновник за разрешеното строителство

...
За мен Бойко Борисов е най-големият виновник за разрешеното строителство
Коментари Харесай

Стотици са против строежа на небостъргач

„ За мен Бойко Борисов е най-големият провинен за позволеното строителство на 43-етажната постройка в градинката в квартал " Стрелбище ", сподели общинският консултант от групата на " Българска социалистическа партия Лява България " Борис Цветков, който взе участие в митинга на жители против построяването на небостъргача.

За малко повече от час в горещия четвъртък хората събраха над 400 подписа против разрешението за градеж на голямата постройка на кръстовището на булевардите " България " и " Петко Ю. Тодоров ". Протестът на жителите от " Стрелбище " беше подсилен и от народния представител от групата на " Българска социалистическа партия за България " Румен Георгиев, както и от общинския консултант от социалистите Николай Николов.

Датата на идващия митинг е 13 юли още веднъж в 19.00 часа в градинката.

Според Цветков цялата история стартира когато Столична община по времето на кметуването на Бойко Борисов " разменя кон за кокошка ". " Тогава съветниците, макар че групата на Българска социалистическа партия гласоподава срещу, одобряват заменка в интерес на частната компания, която сега желае да строи небостъргача. Бойко Борисов като кмет има право да върне това решение, само че не го прави. А другояче парадира, че пази публичния интерес. И от този миг частната компания стартира борбите си за позволение за строителство, което в последна сметка получава и поради което през днешния ден ставаме очевидци на тези митинги ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР