За Лукойл не знам какво се случи по-различно в последните

...
За Лукойл не знам какво се случи по-различно в последните
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не знам какво по-различно се случва с Лукойл

За " Лукойл " не знам какво се случи по-различно в последните три седмици, когато дружно гласувахме решението за дерогацията за съветски нефт да се приключи от октомври 2024 година Това съобщи някогашният министър председател и сегашен съпредседател на ПП/ДБ Кирил Петков пред БиТиВи. 

Петков ще се радва да чуе причини, които да покажат, че в случай че се спре дерогацията на съветския нефт по-рано от 2024 година, след една седмица няма да се качат цените на горивата на бензиностанциите. Ако някои потвърди, че за една седмица няма да скочат горивата, без дерогацията на съветски нефт, ПП/ДБ ще поддържат едно такова решение, сподели някогашният министър председател, написа news.bg.

По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи стартират да работят като една политическа групировка. Това е почтен метод да кажат на гласоподавателите си, че застават дружно, разяснява Кирил Петков.

Той посочи, че министър председателят акад. Николай Денков е посочил по какъв начин се преодоляват политическите рецесии и неговият рейтинг стартира да се качва над останалите политици. Единственото нещо, което движи министър председателят е да не се случи рецесия в България по отношение на бензина и дизела, уточни Кирил Петков.

" Силата на премиера Денков е, че когато е уверен в нещо, той е доста корав. Почти уверен съм, че в случай че промените ще се случат, ще работим дружно, само че в случай че не се случат, няма да работим дружно ", сподели Петков в отговор на въпрос заплашвал ли е министър-председателят с оставка поради дерогацията на съветски нефт.

Кирил Петков внесе повече изясненост за промяната на министри в кабинета след ротацията през март месец. Единствената ротация, на която сме съгласни е ротацията на премиера, посочи той, като добави, че би трябвало да има единодушие както сред ПП/ДБ, по този начин и сред ГЕРБ/СДС за възможна промяна на министри. 

Според него смяна в сглобката може да има, единствено в случай че ГЕРБ/СДС решат да създадат коалиция с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Възраждане ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР