За кратко време криминалисти от ГД „Национална полиция“, СДВР и

...
За кратко време криминалисти от ГД „Национална полиция“, СДВР и
Коментари Харесай

Разкриха извършителите на телефонната измама за 70 000 лева


За малко време криминалисти от Групово дело „ Национална полиция “, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР-Плевен разкриха и заловиха причинителите на огромна телефонна машинация на стойност 70 000 лв.. Ощетените майка и наследник от София се разделиха и със златни украшения, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Специализираната полицейска интервенция е извършена през днешния ден, 21 ноември. Тя е осъществена на територията на София и Плевен под управлението на ГДНП и надзора на Софийската районна прокуратура. В резултат на подхванатите полицейски дейности са арестувани двама мъже - И. И. /31 г./ от гр. Левски, престъпно проявен и осъждан за измами, и Я. М., /50 г./ от София, престъпно проявен и осъждан за обири. Двамата са арестувани по отношение на досъдебното произвеждане, формирано в Четвърто РУ-СДВР за телефонната машинация, осъществена на 25 октомври 2017 година, за която майката и синът съобщили в полицията на 14 ноември.

При последвалите процесуално-следствени действия на два адреса в София и в Левски са открити движимости, които показват съпричастност към измамата. Иззети са и голям брой СИМ-карти, мобилни телефони, пластики за мобилни карти и др.предмети, които имат отношение към реализираната от двамата мъже незаконна активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР