>За каузата организаторите обединяват в отбор рапърите от Скандау -

...
>За каузата организаторите обединяват в отбор рапърите от Скандау -
Коментари Харесай

Ето какво ще е сред акцентите на най-големия бирен фестивал у нас - Varna Oktoberfest

>
За идеята уредниците сплотяват в тим рапърите от Скандау - Тото и Лъчо, Спенс, Монти, Лео и Играта. Към тях ще се причисли и Станислав Райчев, който завоюва “Мастър началник ", осведоми New Lance Communication. Колорит на тима ще придаде риалити звездата Миро Георгиев, спечелил един от първите сезони на “Биг Брадър ". Представителите на шоубизнеса ще играят като Отбор на сърцето. Те ще се изправят в мач против ветераните от ПФК Спартак (Варна) в лицето на Стефан Калименов, Георги Мирчев, Николай Ишков, Димитър Трендафилов, Енгибар Енгибаров, Бойко Каменов, Георги Арнаудов, Мартин Зафиров и Евгени Балев.

Каузата, която фестивала поддържа тази година е в помощ на Специално учебно заведение за възпитаници с нарушено зрение проф. Д-р Иван Шишманов в кв.Аспарухово. Децата имат потребност от нови принадлежности за класовете по музикална терапия, която е извънредно значима и потребна част от програмата в учебното заведение. Край игрището ще бъдат ситуирани кутии за дарения.

Varna Oktoberfest ще поддържа и още една самодейност - " Аз имам вяра и оказвам помощ с пластмасови капачки ". Кампанията съществува от 3 години и е ориентирана към закупуването на скъпоструваща и животоспасяваща инсталация за новородени бебета, нужна на две варненски лечебни заведения. Средствата се събират от преработването на капачки. Затова в случай че по време на Varna Oktoberfest консумирате артикул с пластмасова капачка, ще можете да я предадете за задачите на идеята в самостоятелен за задачата ъгъл.

Родното копие на един от най-популярните немски фестивали, е измежду коментираните идни събития у нас. Специален посетител ще е международният хип-хоп дует Down Low. Хитовете му Johnny B и Moonlight са измежду емблематичните за 90-те години, като и през днешния ден са измежду ротираните части на всички ретро празненства. На сцената в парка " Аспарухово “ те ще се появят на 29 септември. Ден по-рано купона ще подгреят уместно Лео, Играта и Спенс. На 30 септември саунда ще разнообрази бандата  La Migra, зад която стои колоритния реализатор Стоян Роянов Я-Я. В идващите дни гостите на бирения фест ги чакат още незабравими вечери, като да вземем за пример тази с гръцка музика под съпровода на DJ Mitakis. Очаквайте още Echoo (Balkan Samba), Lyrex, Action & Fire (rock). На 5 октомври сцената ще окупира Буги Барабата и Бараби блус бенд. Дуетът Монти и Петя Алекса пък ще заковат шлагерите си в последната вечер на Varna Oktoberfest. Работното време на фестивала е от 14 до 22 ч., а в събота и неделя от 10 до 23 часа. Входът е свободен.

Всички участници ще отседнат в хотел “Черно море ", който е измежду главните сътрудници на събитието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР