За жалост много хора по света правят грешки в управлението

...
За жалост много хора по света правят грешки в управлението
Коментари Харесай

Финансови грешки, от които да се пазим, за да не губим пари

За жал доста хора по света вършат неточности в ръководството на своите пари. В тази публикация ще разгледаме някои финансови неточности, които да заобикаляме, с цел да не губим пари. Ако вършиме някое от нещата, които са разказани в текста, то е доста евентуално да има какво да подобрите във връзка с своите разходи и това по какъв начин контролирате парите си. Не осъзнаваме, че постоянно повода да нямаме пари не са ниските приходи, а това, че не можем да се оправим рационално с тяхното менажиране. 

Планувайте огромните покупки
Кои са най-хубавите финансови решения, които можете да вземете за идната година?
Всеки желае да има доста пари, да бъде богат без изпитание и по опция това да стане от през днешния ден за на следващия ден. В действителността нещата стоят по различен...
Прочети повече
Не са доста хората, които плануват огромните разноски, които ще имат през годината. Почивка на море, таксата за университета на децата, пазаруване на нова кола са все неща, които могат да бъдат планувани. Да, от време на време излиза добра договорка за парцел или автомобил, от която може да се възползвате, само че като цяло хората в България е плануват огромните си разноски и по този начин дават повече пари. Вземете да вземем за пример подаръците за Коледа. Може да започнете да мислите за тях още от есента и да имате подготвен лист с неща. След това остава единствено да дебнете подобаващи промоции в цените им и да ги вземете на по-ниска цена от действителната им стойност. Друг образец е празнуването на рожден ден. Повечето хора отиват и пълнят кошницата деня преди празненството. А верен метод е да следите промоциите на нещата, които желаете да купите месец-два по-рано. Нищо не пречи да се запасите с бира, безалкохолно и спиртни питиета по-рано. Същото важи за шоколадовите бонбони, да вземем за пример. Колегата от офиса, който следва този способ купи тези, с които почерпи на 50% понижение седмица преди рождения си ден. След това те бяха на естествената си цена. 

Имайте спешен декор, с цел да избегнете заеми от невъзможност

Осигуряването на фонд за спешни обстановки, който да бъде вашата опора в сложни времена е доста, доста значимо. Има случаи, в които хора остават без работа или би трябвало да платят интервенция и се постанова да теглят неизгодни бързи заеми, които по-късно връщат с изпитание и на извънредно отежнени условия. Натрупването на фонд за непредвидени потребности е стъпка, която е доста значима към вашето успокоение. Представете си, че останете без работа. Трябва да плащате сметки, а нямате източник на приходи сега. С една сума, която може да ви стигне за 3-4 месеца нещата биха изглеждали по-различни. 

Инвестиране в " невероятни " оферти
5 финансови неточности, които унищожават брака
Финансовите проблеми са една от главните аргументи за множеството разводи през днешния ден. Партньорите даже не виждат по какъв начин това ги отдалечава един...
Прочети повече
Незнайно за какво българите влагат значително от почтено изкараните си пари в разнообразни пирамиди и финансови схеми, които най-после се оказват измами. Те си наподобяват по едно и също нещо - желаят ви пари, с цел да влезете, дават обещание чутовно познание, огромни приходи, разточителен живот и всичко това без да си давате доста напън. Ако чуете сходни неща - бягайте надалеч. И не давайте парите си на такива хора. Имате по-добър късмет с лотарията.

Хазартът ви е зложелател

Има доста хора, които залагат на мачове или пък играят на
казино за развлечение. Не желаеме да съдим, само че ви съветваме да внимавате с хазарта и като цяло да стоите надалеч от него. Много хора си мислят, че могат да създадат пари единствено с шанс, а това надалеч не е по този начин. Рискувате да тръгнете по неприятен път, в който загубата на пари да не е най-лошото. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР