За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са реагирали

...
За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са реагирали
Коментари Харесай

Пожарникарите гасиха пламнал комин на сглобяема къща в Средна кула

За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са реагирали на 4 сигнала

Вчера сутринта екип на Първа РСПБЗН е пратен за гасене на запалени боклуци в железен резервоар на ул. Борисова 120 в гр. Русе. При случая не са нанесени вреди.

Между 11:54 и 12:20 часа чиновници от Втора РСПБЗН са реагирали на различен подобен сигнал, като произшествието е зародило на ул. Щип в Русе и също не са регистрирани материални загуби.

В 17:30 часа е получено известие за запалване в комин в къща в русенския кв. Средна кула, където са ориентирани чиновници от Първа РСПБЗН с два автомобила. Произшествието е зародило на ул. "Върбица " в двуетажна сглобяема къща от дървена структура в развой на градеж. Установено е, че в резултат на запалена камина на дърва, чиито коминни тела са наоколо до дървената структура, са се запалили греди в подпокривното пространство. Пожарогасенето е било затруднено, поради структурата на къщата, като се е наложило разглобяване на огромно количество гипсокартон и каменна вата. При случая не са потърпевши хора.

В 19:30 часа чиновници от РСПБЗН – Бяла са реагирали на сигнал за запалени боклуци в пластмасов резервоар на адрес в град Бяла, на ул. Бунар Хисар. При пожара е погубен контейнерът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР