За изключително арогантно поведение от хората, стопанисващи красивия плаж Росенец“

...
За изключително арогантно поведение от хората, стопанисващи красивия плаж Росенец“
Коментари Харесай

От плажа на Доган наглеят към хората с увреждания: Искате ли душ кабини и сауна в тоалетните?

За извънредно надменно държание от хората, стопанисващи красивия плаж " Росенец “ алармира Грета Аспарухова. Ексклузивно пред камерата на Burgas24.bg бургазлийката описа за отношението, на което са били подложени тя и комисията, назначена да ревизира до каква степен налични са плажовете за хора с увреждания.

Както съобщихме преди няколко месеца, за концесионер на райското кътче " Росецен-Север “, обичано на стотици бургазлии, бе определена " Хермес Солар “ ООД - компанията, която е притежател на сарая на Ахмед Доган.

" Днес с комисията, назначена от община Бургас да инспектира налични ли са плажовете за хората с увреждания, отидохме да проверим и последния плаж – " Росенец-Север “. Миналия петък нямаше опция да се извърши инспекцията, по тази причина от плажа персонално ни поканиха през днешния ден “, стартира описа си Грета Аспарухова.

По думите й, жена на име Снежана Карова, заемаща управнически пост, е посрещнала проверяващите с жестоко и надменно държание.

" Когато я попитах дали има тоалетни с достъп за хора с увреждания, тя се обърна към мен с въпроса дали вътре би трябвало да има бойлер с душ кабина и сауна и какви екстри желая да има в тоалетната. През цялото време повишаваше звук на всички, които бяхме там. Според мен плаж " Росенец “ няма да е наличен за хора с увреждания. Освен комисията, с нас имаше и служители на реда, които могат да потвърдят думите ми. Те също бяха възмутени и считат да показват случката на кмета Димитър Николов “, описа още бургазлийката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР