За издадени разрешителни, цитираме, на ръба на закона, сигнализираха с

...
За издадени разрешителни, цитираме, на ръба на закона, сигнализираха с
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна със сигнал до прокуратурата за издадени разрешителни на ръба на закона

За издадени разрешителни, цитираме, " на ръба на закона ", алармираха с писмо до медиите общинските съветници от във Варна. Те оповестяват, че " работническо общежитие от апартаментен вид " ще се извиси на 15 етажа във варненския регион " Владислав Варненчик ". По думите им, разрешителното за градеж е издадено от новата общинска власт през декември от краткотрайно изпълняващата длъжността основен проектант на Варна Лидия Цекова. 

Общинските съветници напомнят, че планът е бил спрян от някогашната общинска администрация и оповестяват, че към този момент е в ход, съобщи БНР.

Касае се за работническо общежитие от апартаментен вид в зона зад бензиностанция в регион " Владислав Варненчик ". По думите им, " грамадната нова жилищна постройка " е с над 20 000 кв. м. разгърната застроена повърхност. 

По данни на общинските съветници от групата на във Варна Лидия Цекова е дала позволение и за план на друга компания със притежател ръководителя на Строителната камара във Варна, като още веднъж става дума за работническо общежитие във " Владиславово ". 

Според позицията на съветниците, тези разрешителни са издадени на ръба на закона и приказват за цялостно разминаване сред думи и каузи. От ГЕРБ-Варна твърдят, че ще подадат сигнал в прокуратурата против новия план на шефа на Строителната камара и чакат Регионалната дирекция за народен строителен контрол да спре желанията му, които дефинират като скандални. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР