За истинските фенове на Harley-Davidson, Европейската байкър седмица на край

...
За истинските фенове на Harley-Davidson, Европейската байкър седмица на край
Коментари Харесай

Ford и Harley-Davidson заедно в 24-та Европейска байкър седмица

За същинските почитатели на Harley-Davidson, Европейската байкър седмица на край езерото Faaker See в Каринтия през септември е мека. Мотосъборът притегля повече от 100 хиляди почитатели на паметната американска марка в идилично разположеното езеро в най-южната провинция на Република Австрия. Както се чака, целият район към пазарния град Финкенщайн ще бъде в центъра на вниманието до неделя, 11 септември в това число.

Ford е формален сътрудник за подвижност на Harley-Davidson в Германия, Австрия и Швейцария от 2022 година В това си качество автомобилният производител е показан на мястото със личен изложбен щанд. Един от акцентите на щанда на Ford е новият Ford Bronco. Американската SUV икона ще се предлага в стеснен брой в някои европейски страни, в това число Германия, в края на идната година.

В допълнение, Ford дава като помощ още други теглещи и шоу транспортни средства на European Bike Week 2022, в това число Ford Ranger Raptor с 2,0-литров Eco-Blue дизелов мотор, който предлага мощ от 156 кВт/213 к.с. и оптимален въртящ миг от 500 Нм.

Както Ford, по този начин и Harley-Davidson с под-марката LiveWire вървят по пътя на трансформацията към електрическа подвижност. Електрически транспортни средства също се излоагат като образци за това на щанда на Ford. Например, такова е представянето на изцяло електрически Ford Mustang Mach-E. Също по този начин изцяло електрическият e-transit показва преимуществата си като лекотоварно транспортно средство на Европейската байкър седмица 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР