За Холивуд новият коронавирус се оказа тежко изпитание - филмовата

...
За Холивуд новият коронавирус се оказа тежко изпитание - филмовата
Коментари Харесай

Как порноиндустрията може да помогне на Холивуд с пандемията от COVID-19

За Холивуд новият ковид се оказа тежко тестване - филмовата промишленост към момента се пробва да си показа по какъв начин ще възобнови производството на филми и сериали по време на пандемия.

През това време порноиндустрията в Лос Анджелис като че ли е намерила съответно решение, с цел да се оправи със обстановката. Още през 90-те години тя измисля лична система за тестване и база данни, за да отбрани актьорите си при епидемията със СПИН.

Това се постанова, откакто порно артист подправя теста си и заразява няколко свои сътрудници. Така порнозвездата Шарън Мичъл, която по това време учи за доктор, основава системата, известна като PASS (Performer Availability Scheduling Services).

Според въпросната система, порно актьорите би трябвало да бъдат тествани за излъчени по сексуален път заболявания на всеки 14 дни, като резултатите се вкарват в специфична база данни. По този метод продуцентите и режисьорите схващат кои от актьорите са здрави и " годни " за работа.

Тъй като актуалната обстановка с ковид им се коства доста сходна с тази на СПИН епидемията, от порноиндустрията вземат решение да приложат остарялата система, като вършат проби за COVID-19.

Резултатите още веднъж вкарват в специфична база данни, създават се протоколи и по този метод се следи кои от хората им са здрави и - още веднъж - " годни " за работа.

Въпреки че коронавирусът е друг тип опасност, от порноиндустрията се усещат доста по-спокойни, тъй като са наясно по какъв начин тъкмо да работят и какво би трябвало да създадат, с цел да защитят хората си, без да се постанова да стопират работа.

По този метод те не приключват изцяло активността си и въпреки всичко съумяват да основат ново наличие с филми за възрастни, написа Reuters.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР