За групово на 16-годишна ученичка от 30 мъже в израелски

...
За групово на 16-годишна ученичка от 30 мъже в израелски
Коментари Харесай

Случай с групово изнасилване разбуни духовете в Израел

За групово на 16-годишна ученичка от 30 мъже в израелски курорт оповестява съветското издание " Московски комсомолец ", представено от БГНЕС.
Момичето отишло в полицията на 14 август и споделило, че два дни преди този момент, в нощта на 12 против 13 август, била групово изнасилена в стая в хотел " Червено море " в Ейлат.
 Носител на Оскар се сблъска с обвиняване в обезчестяване Носител на " Оскар " се сблъска с обвиняване в обезчестяване
Актьорът Куба Гудинг Джуниър, който към този момент е упрекнат в опипване на три дами, е упрекнат и в обезчестяване на жена през 2013 година, съгласно година..
Момичето пристигнало в хотела с другарка и там се срещнала с познати младежи. След като пили алкохол, тя се почувства зле и се качила в стаята си, където момчетата я последвали и възползвайки се от безпомощното ѝ положение, я изнасилили.
Първоначално полицията задържала трима обвинени, по-късно 10, а през днешния ден броят на арестуваните е достигнал 20, само че се чакат нови арести.
Адвокатът на един от арестуваните твърди, че момичето единствено предложило секс на всички присъстващи. Това, споделя той, би трябвало да удостовери държанието на нейната другарка, която не се обадила за помощ, а снимала всичко на телефона. Адвокатът добави, че жертвата се обърнала към полицията едвам откакто един от участниците в събитията я заплашил, че ще разгласява видеоклипа в мрежата.
Изданието отбелязва, че всички обвинени са познати на момичето. Двама от тях са на 27 години, още няколко са на 19, останалите са 17-годишни възпитаници.
 Мъж е изнасилил и пребил 16-годишно момиче, изнудвал я с клипове Мъж е изнасилил и пребил 16-годишно момиче, изнудвал я с клипове
Брутално принуждение над 16-годишно момиче излезе нескрито. То било изнудвано близо 3 месеца с клипове, които 22-годишен мъж заплашвал да пусн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР