За гостуването на Рилски спортист ще пътуваме със същия състав,

...
За гостуването на Рилски спортист ще пътуваме със същия състав,
Коментари Харесай

Черно море без новите си баскетболисти и в Самоков

За гостуването на Рилски състезател ще пътуваме със същия състав, с който изиграхме първата си среща против Левски, заяви треньорът на Черно море Тича Дарин Великов. Той изясни, че през миналите три-четири дни нямаше развиване по проблема с картотеките на новите играчи, написа Sportal.bg. 

" Ние сме разделили тима на две групи. Тренираме с играчите, които нямат права по един метод, с баскетболистите, които вземат участие в мачовете - по различен ", изясни наставникът. Той призна, че ситуацията е малко тежка, защото се работи с 19-20 баскетболисти. Според Великов, до петък няма да се получи развиване по проблема и Черно море Тича ще играе със същия тим в Самоков. Треньорът сподели още, че държи некартотекираните състезатели в положително положение, в което, в случай че падне възбраната да може те да са подготвени да вземат участие. 

" Страхотно съм удовлетворен от момчетата, които към момента нямат картотека. Тренират ужасно, безпределно мъжки одобряват всички неща, очарован съм от държанието на тези състезатели и от тяхната отговорност. Много елементарно в този миг можеха да се огънат, веселя се, че това на никого не минава през главата ", съобщи Великов. Треньорът уточни, че се търсят контакти за възможни контроли, в които да играят некартотекираните състезатели, само че всички са ангажирани и към този момент няма резултати. Ако решението при започване на ноември е удобно за нас, ние ще съдим ФИБА Европа за пропуснати изгоди, за отнемане на доста състезатели от право на труд ", сподели още експертът и добави, че към този момент има контакти с юристи в тази посока.

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР