Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под

...
Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под
Коментари Харесай

Ергенът Алек изчезна безследно

Алек Младенов е липсващ безследно. От продукцията го търсят къде ли не, само че злощастният Ерген нито си вдигал телефона, нито отговарял на известията им.

Според осведомени Алек е пропуснал последните си няколко участия и изявленията, което е в прорез с контракта му в „ Ергенът “, написа Intrigi.bg. В рамките на 1 година – до финала на идващия сезон на риалити шоуто, Алек е задължен да съблюдава всички уговорени задължения от продукцията.

Той няма право да отхвърля участия в реклами или други платени изяви, гостувания в излъчвания на бТВ или изявленията към медиите, с които „ Old School Productions “ има подписан контракт. От близо месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уречен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Прави усещане и че в Инстаграм Младенов не е деен, а до момента в който течеше „ Ергенът “, публикуваше сторита през ден. Всъщност интензивността му в обществените мрежи също е едно от наложителните условия в контракта му към „ Old School Productions “.

Внезапното изгубване на Алек е казус в историята на „ Ергенът “. Участниците от предходните два сезона също не изгаряли от предпочитание да обикалят всемирски излъчвания и да пускат безсмислени постове в мрежата, само че спазвали стоманените си контракти поради убийствените неустойки.

Според осведомени хейтът и напрежението след излъчения край на „ Ергенът “ пристигнали допълнително на Алек и по тази причина решил да се покрие, без да мисли за последствията. „ Хората му се нахвърлиха с ненавист и го засипаха с хейт. Явно най-после е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е дала обещание, че ще покрие неустойките “, коментират осведомени.

Припомняме, че съгласно фенове точно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР