За Гордън Рамзи непрекъснато се говори, независимо дали става въпрос

...
За Гордън Рамзи непрекъснато се говори, независимо дали става въпрос
Коментари Харесай

На кого и как иска да помогне Гордън Рамзи

За Гордън Рамзи непрестанно се приказва, без значение дали става въпрос за отношението му към веганите, за какво е измършавял толкоз фрапантно или за какво ще го съдят.

Този път основният готвач е в устата на медиите, поради разкритието му, че би дал опция на 18-годишен юноша с хипофизарен нанизъм да се учи при него.

Предложението на Рамзи идва в резултат на обстоятелството, че на момчето му е отказано правото да се запише в готварски курс, тъй като е прекомерно невисок, под предлог, че съставлява " риск за здравето и сигурността " на другите възпитаници.

Първоначално Луис Мейкпийс е почетен с условно място в университета в Уорчестършир, с цел да учи компетентност, обвързвана с готварството и кетъринга.

Въпреки това, откакто схващат каква е височината на Мейкпийс - към 1.17 м, от колежа оповестяват, че отдръпват предлагането си, заявявайки, че Мейкпийс може да аргументи " разстройване " за останалите 14 възпитаници в курса.

Мейкпийс намира цялата обстановка за " унизителна " и има намерение да постави завършек на устрема си да работи в кулинарното изкуство.

След като схваща за случилото се с момчето, Гордън Рамзи показва недоволството си от метода, по който е третиран от колежа.

" Отвратително отношение, бих му предложил да се учи при мен когато и да е ", написа Рамзи.

Посланието на Рамзи се харесва повече от 16 000 души, като мнозина показват желанието си готвачът да се свърже непосредствено с младежа.

" Надявам се в действителност да дадете на този млад мъж късмет да се учи от вас, с цел да има опция за звездна кариера в бъдеще ", написа един човек.

От своя страна, Мейкпийс написа, че работата с Рамзи ще бъде " сбъдната фантазия ". Сега остава да забележим дали Рамзи ще предприеме някакви съответни дейности. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР