За годишен абонамент от $1200 без данъци, Mercedes ще позволи

...
За годишен абонамент от $1200 без данъци, Mercedes ще позволи
Коментари Харесай

Mercedes-Benz въвежда абонаментна такса за висока скорост

За годишен абонамент от $1200 без налози, Mercedes ще разреши на някои от своите коли да форсират от 0 до 100 км/ч със секунда по-бързо, оповестиха от автомобилния колос. Новината идва, откакто конкурентният производител BMW предложи платена функционалност с абонамент по-рано тази година - за отопляеми седалки.

От Mercedes потвърдиха пред BBC News, че сега не възнамеряват да вкарват " увеличение на скоростта и по-бързи коли " в Европа, а единствено в Съединени американски щати.

Услугатаще бъде налична за закупуване оттатък океана за транспортните средства Mercedes-EQ EQE 350 и EQS 450, както и за техните SUV версии.

Според американския онлайн магазин на Mercedes, функцията увеличава " мощността на мотора на автомобила по електронен път, посредством въртящия миг.
 Mercedes-Benz си потегля от Русия, на кого продава бизнеса си в страната
Mercedes-Benz си потегля от Русия, на кого продава бизнеса си в страната

Продава се и цех в Московска област

Увеличението на мощността на мотора ще е в границите на 20-24%, което разрешава на SUV Mercedes-EQ 350 да форсира от 0-100 км/ч за едвам 5,2 секунди, за разлика от 6,2 секунди без абонамента.

Опитът да се извлекат повече облаги от абонаментни услуги е тревожна, съгласно доста автомобилни специалисти, които считат, че тази наклонност може да докара до отлив на консуматори.

През декември 2021 година от Toyota оповестиха, че ще таксуват някои водачи по $8 на месец за отдалечено пускане на колите им благодарение на ключодържател.

През 2019 година Tesla показаха " Acceleration Boost ", което кара нейните коли Model 3 да форсират от 0-100 км/ч с половин секунда по-бързо против еднократна такса от $2000.
 Счупени върхове: Автомобилно украшение на Mercedes-Benz се продаде за €135 милиона
Счупени върхове: най-скъпата кола в света беше продадена за $135 милиона

Моделът е от 1955 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР