За футболно джудже, в каквото се превърнахме, това е успех.

...
За футболно джудже, в каквото се превърнахме, това е успех.
Коментари Харесай

От Мрежата: Защо този отбор още съществува, а не е закрит?

„ За футболно джудже, в каквото се превърнахме, това е триумф. Тотално надиграхме тим от нашата класа, отлично на момчетата и честита точка! “

Коментарът е на Радомир Ралев от обществената мрежа „ Facebook “ след равенството на България с Литва (1:1) в европейска подготовка. В нея нашите играха с човек повече съвсем цялостен мач и по тази причина мненията в интернет са много красноречиви.

„ Цяло второ полувреме едни и същи отигравания, балонни центрирания без никакъв смисъл… “, написа Васил Макенджиев, до момента в който Методий Копанарски добавя:

„ Трябва митинги! Това не е обикновено! Ако Литва бяха с 11 индивида, щеше да ни бият. Тотална промяна в БФС! “

„ Навремето в квартала играехме с повече пристрастеност в единоборствата! Безгръбначен тим без концепция, без пристрастеност, без мисъл! Няма смисъл! Да излезе Михайлов да изясни какво става и да подаде оставка! “, написа Vasil Petrov Petrov, а Николай Колев отбелязва:

„ Трагедия, промяна на сърбина, и то преди мача със Сърбия, с този треньор всичко може да се чака, най-вероятно и против Сърбия ще пусне някой 17 годишен дебютант да се обиграва все едно е другарска среща! Нямаме жанр на игра, постоянно неверен стартов състав и който ни хване, ни бие крепко!!! “

„ След като Илияна Раева вършее в Левски е време и Мария Петрова да се захваща с националите “, приканва Rosen Malchev, до момента в който Georgi Stamenov написа: „ Чудя се за какво този тим още съществува, ми не е закрит “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР