За феновете пускането на нов филм от Киновселената на Марвел

...
За феновете пускането на нов филм от Киновселената на Марвел
Коментари Харесай

Майкъл Дъглас би участвал в "Ант-Мен" 4 при едно условие - героят му да умре

За почитателите стартирането на нов филм от " Киновселената на Марвел " е мотив за празнуване. А също и началото на спекулациите ще има ли идващ филм от поредицата.

Когато " Ант-Мен и Осата: Квантомания " тръгне по кината в петък, 17 февруари, Скот Ланг (Пол Ръд) за пръв път ще си партнира с Ханк Пим (Майкъл Дъглас) след " Ант-Мен и Осата " от 2018 година Можете да се включите в играта на " Дневник " и " Форум филм ", отдадена на кино лентата, и да спечелите някоя от специфичните. Подробности можете да видите и. Успехът на кино лентата наподобява обезпечен и доста почитатели към този момент стартират да се чудят какво са подготвили от " Марвел " за " Ант-Мен 4 ", написа IndieWire.

Студиото към момента не е оповестило никакви публични проекти за героите на " Ант-Мен " след " Квантомания ", само че има възможност вкарването във кино лентата на Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс) да обезпечи на Скот Ланг и компания съществена роля в идния " Отмъстителите: Династията Канг ".

И в случай че от " Марвел " решат, че е добре да има още независими истории за " Ант-Мен ", най-малко един член на актьорския състав наподобява отворен към концепцията да взе участие.

В изявление пред " Холивуд Рипортър " на аления килим на на кино лентата, Майкъл Дъглас беше запитан дали е подготвен да се завърне за предполагаем четвърти " Ант-Мен ". 78-годишният артист не отхвърли концепцията, само че беше доста непосредствен за изискванията си за завръщане.

" Стига да мога да умра ", сподели Дъглас през смях.

Не е извънредно актьорите да изискат героите им да получат подобаваща сцена на гибелта си, преди да изоставен ролята. А Дъглас надали ще е първият, сложил това като изискване за завръщане във франчайз.

Известно е, че Харисън Форд е помолил Джордж Лукас да убие Хан Соло в истинската трилогия " Междузвездни войни " и е направил гибелта на героя изискване за завръщането си в " Силата се пробужда " от 2015 година

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР