За експлозии в Одеса съобщава местен информационен канал. Според публикацията,

...
За експлозии в Одеса съобщава местен информационен канал. Според публикацията,
Коментари Харесай

Зеленски призова Сената да одобри възможно най-бързо военната помощ за Киев

За детонации в Одеса оповестява локален информативен канал. Според обявата, в града е оповестена въздушна паника. Информацията не е доказана от формалните управляващи.

Продължават дейните бойни дейности в региона на Часов яр - градът е от стратегическо значение за украинската войска. В изявление за Ен Би Си нюз президентът Володимир Зеленски съобщи, че в случай че Украйна загуби войната, Русия ще нападна балтийските страни, Полша и елементи от Германия.

По думите му, задачата на Путин е да си върне въздействието, което имал Съветския съюз. Във вечерното си послание Зеленски прикани Сената да утвърди допустимо най-бързо военната помощ за Киев:

" Времето сред политическите решения и действителни проваляне за врага на фронта, сред одобряването на помощта и обезпечаването на мощност за нашите момчета - това би трябвало да бъде сведено до най-малко. И точно от тази мощност се нуждаем, с цел да променим обстановката на фронта. Нуждаем се от въздушна отбрана на фронта толкоз, колкото и в градовете и селата, колкото имаме потребност от муниции с огромен обсег на деяние, артилерия и благоприятни условия за по-голям надзор. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР