За ефективно почистване на тоалетната чиния от варовик и мръсотия

...
За ефективно почистване на тоалетната чиния от варовик и мръсотия
Коментари Харесай

Хвърлете няколко аспирина в тоалетната чиния! Трик, за който малко се знае

За дейно разчистване на тоалетната паница от варовик и нечистотия използвайте аспирин С! Не бързайте да изхвърляте аспирина с изминал с няколко месеца период на валидност. Ефервесцентните таблетки могат да се употребяват в почистването и по-точно в битката с котления камък в тоалетната. Аспиринът ще се оправи със задачата, това е реалност.

Честно казано, просто няма по-ефективен метод за разчистване на тоалетната паница от варовик.

Това доста ще спести време и ще улесни самия развой на измиване.

Този способ оказва помощ за реализиране на идеална непорочност на тоалетната.

Аспиринът е необятно прочут освен като лекарство. Опитните домакини от дълго време го употребяват в всекидневието, а точно в битката против даже комплицирани замърсявания.

Хвърлете 2-3 таблетки аспирин С в тоалетната за 20 минути или можете да го оставите за цяла нощ. Изплакнете всичко с вода и избършете с чиста забрадка капака.

Това лекарство е в положение да в профил съществени запушвания в мивката и във ваната. За да извършите това, изсипете 5 таблетки (предварително натрошени) в дренажния отвор. След това прибавете няколко супени лъжици оцет. Изчакайте до 15 минути и изплакнете всичко с течаща вода.

Аспиринът съвършено отстранява мазни петна по облеклата. За задачата разтворете 2 таблетки от продукта в чаша топла вода. Накиснете проблематичната зона в разтвора за 3 часа, след което изперете облеклата, както нормално.

Почистването на тоалетната е един от най-неприятните моменти. Но с помощта на тези таблетки, тя ще свети от непорочност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР