За една майка от Хондурас най-трагичният ден в живота ѝ

...
За една майка от Хондурас най-трагичният ден в живота ѝ
Коментари Харесай

Майка получава обаждане от сина си, докато го погребва

За една майка от Хондурас най-трагичният ден в живота ѝ се оказва и най-щастливият. Вилма Фуентес не може да повярва, че 14-годишният ѝ наследник е жив. Тя получава уведомление от него в деня, в който оплаква тялото му в ковчег, оповестяват локалните медии.

Семейството вярвало, че Осман е бил брутално погубен. На 15 октомври околните на момчето получили позвъняване от органите на реда, че тялото му е открито в родния му град Ла Ентрада, покрай границата с Гватемала. Тялото било с голям брой огнестрелни рани по главата и шията, а лицето -силно обезобразено.

Въпреки че не били открити особени характерности, членовете на фамилията разпознават убитото момче като Осман Адонай Урбина. Белег от изгаряне на ръката на жертвата ги убедил, че това е точно той. След това полицията освобождава тялото. Така околните на Осман могат да се сбогуват с него.

Докато фамилията е в бездънен печал и се събира на бдение пред ковчега на момчето, внезапно се оказва, че то е живо. Телефонът на опечалената майка извънял, а от другата страна се чул гласът на Осман с думите „ Здрасти, аз съм и изобщо не съм мъртъв. Жив съм, мамо “.

Опечалената жена не можела да повярва и помислила, че е смешка. Тогава Осман се свързал с нея и посредством видеовръзка.

На екрана се появило щастливото и сияещо лице на момчето. Оказало се, че той се намира на границата сред Гватемала и Мексико, а траурната гала незабавно била прекратена.

Седмици по-рано Осман отпътувал за Съединени американски щати, а мъртвото момче се оказало различен липсващ младеж - 15-годишният Джими Сармиенто.

„ Истината е, че си наподобяват. Почистихме и оплакахме тялото, само че се оказа, че това не е синът ми. Бяхме комплицирани, полицията - също ”, показва Вилма Фуентес.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР