За един мъж, който е открил любовта на живота си,

...
За един мъж, който е открил любовта на живота си,
Коментари Харесай

Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

За един мъж, който е разкрил любовта на живота си, само че към момента не се е срещнал с родителите й, следва нещо огромно. Срещата с бащата и майката на момичето, в което в влюбен освен, че е прочувствена, о може да бъде и съдбоносна за развиването на връзката. Всеки човек желае да се хареса на бъдещия си тъст и тъща, с цел да може да е изцяло спокоен, че нещата вървят добре.

Конфликтът с родителите й никога не е мечтан още на първата среща. Много е евентуално в бъдеще да имате различия, само че е добре първата ви среща да мине добре.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Затова е хубаво да не вършиме обикновени неточности, които да оставят неприятни усещания у родителите й, когато си тръгнете. Ето и кои са те:

Да шляпнете приятелката си по задните елементи

Пред татко й… Луд ли си? Ако имаш шанс, ще получиш единствено непоколебим взор и компактно свити устни, само че в случай че той е от остарялата школа, ще се измъкнеш толкоз бързо, колкото те носят краката. Може би с половинката вършиме това нещо, когато сте сами. Това обаче е безусловно неприемливо в наличието на родителите й. Покажи, че си сериозен мъж, който почита детето им.

Потупване или прегръщане на майката на момичето

Никой с мозъка си не би направил сходно нещо, даже на смешка. Но за всеки случай в никакъв случай не се опитвайте да го извършите. Този път може да се стигне до по-сериозни проблеми от бащата. Всякакви докосвания с изключение на ръкостискането с родителите й по време на запознаване са неприемливи. Колкото и добре да върви диалогът, не би трябвало да прекрачвате границата.

 харесва мъже; родителите й Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

Оплакване от храната

Имайте малко обноски. Бихте ли се оплакали от храната на майката на половинката си? Ако е по този начин, би трябвало добре да помислите за незабавна смяна на характера си. Още по-лошо е, в случай че храната не е от вашата просвета и вие започнете да мрънкате какъв брой е неприятна на усет. Не е належащо да харесваш всяко едно ядене на този свят, само че да оценяваш културата на приятелката си е абсолютният най-малко. Не забравяй, че родителите й са се погрижили за твоя комфорт и менюто е направено по този начин, че да ти хареса. Дори да има повече сол от нужното, е добре да премълчите този факт.

Не бъдете подмазвачи

Въпреки че да бъдеш недодялан е голямо „ не “, ласкателството също е неразрешено, когато е доведено до прекаленост. Прекалените похвали могат ясно да покажат, че желаете да бъдете харесани, а това може да бъде доста отблъскващо. Опитайте се да намерите златната среща, с цел да може и вие и родителите й да се чувствате комфортно.

Не псувайте

Грубият език не е целесъобразен. Особено на майката това няма да се хареса и няколко неприятно използвани думи и споменаване на нечии родственици ще я накарат да се пробва да саботира връзката при всяка опция. Не желаете първото усещане на родителите й да бъде, че сте тъпанар.

Не правете празни хвалби

Тук още веднъж можем да се върнем от препоръките доскоро. Чудесно е да имате желания, само че не започвайте да казвате на татко ѝ, че ще станете идващият президент. Той е доста по-възрастен от вас, евентуално и доста по-мъдър, и няма да преглътне тази нелепост. Опитайте се да говорите действителни неща, които в действителност могат да се случат.

 Мъжете от тези три зодии стават сполучливи рано в живота си; родителите й Мъже, не правете тези 8 неща, когато се запознавате с родителите й

Не издавайте нелицеприятни звуци на масата

Тук може да ви се стори неуместно, само че става въпрос за обикновено образование. Уви, не всички младежи го имат и по тази причина е добре да го споменем. Дръжте газовете си на място, когато се нахраните също е добре да не се оригвате.

Не пийте прекалено много

Или преди, или по време на събитието това не би трябвало да се случва. Твърде многото алкохол може да разхлаби устните, пикочния мехур, червата и мозъка и евентуално да докара до всичко от гореизброеното.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР