За двете Каролини най-лошото предстои, защото нивата на реките са

...
За двете Каролини най-лошото предстои, защото нивата на реките са
Коментари Харесай

Трагедията В Сащ Е Огромна! Жертвите На Бедствието Флорънс Са Вече 17!

За двете Каролини " най-лошото следва ", тъй като равнищата на реките са достигнали рекордни стойности, съобщи Зак Тейлър, представител на Националната работа по метеорология на Съединени американски щати.

" Почвата е подгизнала и не може да поеме повече дъжд, само че, за жалост, тази вода би трябвало да отиде все някъде. По-късно денем тези реки ще стартират да доближават лимита си и това ще продължи и на следващия ден и в други ден, а може би и по-дълго ", сподели още той.

Предупрежденията за свлачища и " продължителни и обилни преливания на реки " в целия район ще останат в действие през идващите няколко дни, съобщи службата по метеорология.

Тази заран крайбрежният град Уилмингтън продължаваше да бъде откъснат от света поради наводненията. Десетки хиляди домове в Северна и Южна Каролина понесоха вреди.

През миналата нощ избавителните екипи издирваха момченце на 1 годинка, което било отнесено от водите в региона на Шарлcт, Северна Каролина, откакто придошлите води изтласкали автомобила на майка му от пътя, съобщи във Facebook окръжното шерифство. Майката заобиколила преградите пред пътен сектор, който бил затворен за придвижване, се добавя в известието.

Флорънс в началото пристигна на американския бряг като вихър, само че през вчерашния ден отслабна до тропическа меланхолия. Днес се чака да отслабне още, преди на следващия ден и в сряда да се ускори още веднъж, съобщи Националният център по ураганите в Съединени американски щати.

Според американската метеорологична работа от четвъртък от Флорънс в Северна Каролина са били донесени количества на преваляванията от 100 см.

До на следващия ден в Северна и Южна Каролина и във Вирджиния се чакат още 5-13 см валежни количества, а в обособени региони са вероятни и 20 см.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР