За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,

...
За добро настроение и повече усмивки и през тази седмица,
Коментари Харесай

Вижте най-любопитното от изминалата седмица

За положително въодушевление и повече усмивки и през тази седмица, публицистичният екип на Actualno.com избра за Вас най-любопитните вести и видеа от последите пет дни.
Насладете се на тях и се заредете с позитивни страсти за идния уикенд!
Радев се прави на Йордан Йовчев, освен това по сюжет (СНИМКИ)

Президентът и висш главнокомандващ на българската войска Румен Радев, който е на посещаване в пловдивската 68-ма бригада " Специални сили ", изненада присъстващите със своите умения и военна подготовка.
Столична дирекция на вътрешните работи го измисли: Внуци инструктират бабите си за телефонните измами (ВИДЕО)


Клип, част от осведомителната акция на Столична дирекция на вътрешните работи за телефонните измами, набира известност в обществените мрежи. На своя Фейсбук профил Столичната полиция е качила тематичен запис с деца, които в стихотворна форма предизвестяват бабите и дядовците си за рисковите телефонни измамници и ги инструктират по какъв начин да реагират в такива обстановки.
Дете заключи смарт телефона на майка си за 47 години


Телефонът на една китайка ще остане заключен през идващите 47 години, откакто нейният двегодишен наследник неведнъж въвел неверна ключова дума, с която да отключи устройството.
Орангутан, който пуши цигара, стана сензация в интернет (ВИДЕО)


22-годишен орангутан, който пуши цигари, бе сниман да гълтам дима от запалена цигара, подхвърлена му от клиент в индонезийски зоопарк.
Миришещи крайници издадоха апаш


В китайския град Линту, провинция Анхой, миризмата на краката издаде апаш, който се укривал на мястото на престъплението. Крадецът проникнал в набелязания за обиране дом, когато там нямало никого и събул обувките си, с цел да не оставя следи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР