За днес сме ви подготвили два една тройна комбинация от

...
За днес сме ви подготвили два една тройна комбинация от
Коментари Харесай

Тройно комбо от Швеция

За през днешния ден сме ви подготвили два една тройна композиция от шведския шампионат по CS:GO. В десетия кръг на Svenska Elitserien намираме три срещи на по-нисък коефициент, само че с огромна възможност за триумф. Двубоите са във формат BO1 тъй че ще се играе единствено една карта. 9ine надали ще има проблеми с Benimobroderna, които до този миг не демонстрират, че имат доста причини против множеството си противници в лигата и губят подред от съвсем всички. Сега надали ще бъде по-различно на коефициент 1.20.

Със същата ставка ни посреща и мачът сред Gobananas и Soyboysxp. Тук разликата в класите не е чак толкоз огромна, само че въпреки всичко бананите също не би трябвало да се затруднят за триумфа на коефициент 1.20.

Третият мач, на който се стопираме за комбото е Sons Of Lennart и Lilmix. Limix несъмнено е най-класният тим в лигата и въпреки и да се изправя против един от постоянните отбори в горната част на таблицата логиката ни тласка към коефициент 1.30 за триумф на водача в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР