За девета поредна година ЕЙ И ЕС България организира специално

...
За девета поредна година ЕЙ И ЕС България организира специално
Коментари Харесай

За девета поредна година ЕЙ И ЕС България подари празник на децата от Гълъбово


За девета поредна година ЕЙ И Европейски Съюз България провежда особено събитие, с което да направи празника на децата от Гълъбово още по-вълнуващ.

Компанията подари на малчуганите от района зрелище на музикалната режисура „ Макс и Мориц “. Тя бе изпълнена от артистите на Театрално-музикалния център - гр. Кърджали, а пакостите на двамата герои и многочислените смешни обстановки завоюваха стотици детски усмивки. Тази година празничните мероприятия във връзка Международния ден на детето 1 юни се организираха в Дома на културата - гр. Гълъбово. Всички деца от 1-и до 4-и клас на територията на общината, както и всички ученици на детските градини в района и на Дневния център за деца с увреждания бяха поканени на представлението.

Като социално-отговорна компания ЕЙ И Европейски Съюз България е ангажирана с необятен кръг от обществени, стопански и екологични начинания, посредством които се стреми да усъвършенства качеството на живот на общностите в района. Доказателство за това е фактът, че от 2006 година до момента Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово” е вложила близо 14 милиона лв. в обществени стратегии, като една от главните целеви групи за обществената политика на компанията е образованието и грижата за децата и младежите.

ЕЙ И Европейски Съюз участва от 2001 година в България и е измежду най-големите вложители за последните 25 години с инвестиции, надхвърлящи 1,6 милиарда евро. ЕЙ И Европейски Съюз България е притежател на най-новата и съвременна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа – Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово”, на Съоръжението за депониране на боклуци край село Обручище, както и мажоритарен притежател на ЕЙ И Европейски Съюз Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк– „ Свети Никола”, край Каварна.

Корпорацията ЕЙ И Европейски Съюз (NYSE:AES) е международна енергийна компания, която е включена в листата Fortune 200. Ние осигуряваме налична и устойчива сила в 15 страни посредством разнороден портфейл от разпределителни компании, както и посредством топлоелектрически централи и планове за възобновими енергийни източници. Нашите чиновници са отдадени на концепцията да реализират високи оперативни резултати и да дават отговор на изменящите се потребности от сила в света.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР