За десета поредна година ЕЙ И ЕС България организира конкурс

...
За десета поредна година ЕЙ И ЕС България организира конкурс
Коментари Харесай

Ученици от Гълъбово участваха в конкурс на ЕЙ И ЕС за изработка на мартеници


За десета поредна година ЕЙ И Европейски Съюз България провежда конкурс за най-оригинална мартеница, направена от възпитаници от община Гълъбово. Превърналият се в обичаен конкурс, е взаимна самодейност на ЕЙ И Европейски Съюз България и община Гълъбово.

Участие в конкуренцията взеха учениците от 22 паралелки от трети до шести клас. Децата още веднъж смаяха журито с красиви произведения с прецизна направа. Журито, образувано от представители на управлението на ЕЙ И Европейски Съюз България, избра учениците от 5Б клас от СОУ „ Васил Левски” за спечелили в състезанието. Те печелят еднодневна екскурзия до определена дестинация от 100-те национални туристически обекти на България. След края на състезанието всички участници хапнаха дружно торта.

По традиция ЕЙ И Европейски Съюз България ще подари мартениците, основани от децата в Гълъбово, на президента Румен Радев, министър-председателя Бойко Борисов и ръководители на държавни институции с пожелания за здраве и благополучие.

Конкурсът е част от програмата за корпоративна обществена отговорност на ЕЙ И Европейски Съюз, ориентирана към поддръжка за българските обичаи и традиции и поощряване на креативните заложби на децата в района.

ЕЙ И Европейски Съюз участва от 2001 година в България и е измежду най-големите вложители за последните 25 години с инвестиции, надхвърлящи 1.6 милиарда евро. ЕЙ И Европейски Съюз България е притежател на една от най-новите и съвременни топлоелектрически централи в Югоизточна Европа – Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово”, на оборудването за депониране на боклуци край село Обручище, както и мажоритарен притежател на ЕЙ И Европейски Съюз Гео Енерджи, която оперира най-големия ветроенергиен парк в страната – „ Свети Никола” край Каварна.

Корпорацията ЕЙ И Европейски Съюз (NYSE:AES) е международна енергийна компания, която е включена в листата Fortune 200. Ние осигуряваме налична и устойчива сила в 16 страни посредством разнороден портфейл от разпределителни компании, както и посредством топлоелектрически централи и планове за възобновими енергийни източници. Нашите 18 000 чиновници са отдадени на концепцията да реализират високи оперативни резултати и да дават отговор на изменящите се потребности от сила в света. Приходите ни през 2016 година са на стойност 14 милиарда $, като притежаваме и управляваме активи за общо 36 милиарда $.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР