За да запазите интимния живот и да подобрите отношенията, можете

...
За да запазите интимния живот и да подобрите отношенията, можете
Коментари Харесай

Сексът по график спасява отношенията

За да запазите интимния живот и да подобрите връзките, можете да вършиме секс по график. Това сподели клиничната психоложката Бритни Блеър.

Блеър назова няколко елементарни метода за избавяне на интимния живот . Тя счита, че общуването е ключът към триумфа.

„ Ако желаете да говорите за нещо значимо, само че се колебаете, пробвайте да започнете диалога, до момента в който се разхождате или по пътя в колата. По-лесно е да засегнеш сложна тематика, когато не се постанова да се гледате в очите., поучава психоложката.

Всяка сполучлива връзка зависи от способността на двойката да се оправя с различията. Комуникацията и компромисът са основни, само че и двамата сътрудници би трябвало да вървят един към различен, а освен в своята посока. Ако би трябвало да се жертвате единствено единият, негодуванието не може да бъде избегнато ”, счита Бритни Блеър.

Сексът по график може да избави персоналното пространство, твърди тя. Предварително уговореното време за фамилиарност ще даде опция и на двамата сътрудници да възнамеряват нещата, като се концентрират върху. Според Блеър учените са потвърдили, че плануваният секс два пъти седмично усъвършенства връзките сред съпрузи или любовници.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР