За да сте сигурни, че една среща е успешна, то

...
За да сте сигурни, че една среща е успешна, то
Коментари Харесай

Как да разберете, че една първа среща е успешна

За да сте сигурни, че една среща е сполучлива, то би трябвало да сте усетили някои специфични моменти по време на връзката с индивида против вас. Първата среща може да ви се стори много дълга, тъй като има доста подводни камъни, които да провалят всички ваши опити да опознаете индивида, с който сте излезли. Когато първата среща е сполучлива, сигурно ще има втора. Това може да бъде сигурен знак за развоя на прекараното време с въпросния човек, който може би виждате за първи път.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

За повече подсказки можете да погледнете идващите фактори, с цел да знаете, че срещата ви е сполучлива.

Следване един различен в обществените медии

В днешно време е доста публикувано да следвате околните си в обществените мрежи. Ако срещата ви не мине добре, той няма да желае да сте в обществения му кръг, което значи, че няма да бъдете добавени към приятелите му в обществените мрежи. Ако обаче той стартира да ви следва в своите обществени медии и вие също го извършите, това значи, че и двамата сте заинтригувани да поддържате връзка между тях и срещата е сполучлива. С елементарни думи, това значи, че срещата ви е предходна сносно.

Без оправдания за бъдещи срещи

Един от признаците, че това е била добра първа среща, е, че на никой от вас не се е налагало да търси опрощение, с цел да отсрочи срещата. Много пъти, когато на хората не им се постанова да се любуват на срещата си, те си намират оправдания от рода на „ Зает съм идната седмица “ или „ Не диря нищо съществено сега “. Ако казусът с вас двамата не е бил подобен, това значи, че и двамата сте прекарали ужасно времето си дружно и срещата е сполучлива.

 втора среща, е сполучлива Как да разберете, че една първа среща е сполучлива

Искряща химия

Един от значимите признаци, че първата среща е предходна добре, е, че сред вас двамата е имало нечувана химия. Не е належащо да се постанова да ставате интимни в края на срещата, тъй като химията личи и в метода, по който седите и разговаряте между тях. Може би е имало натоварен взор в очите или потупване по раменете. Ако е имало химия, това значи, че срещата ви е сполучлива.

Говорихте за специфичните хора в живота си

Една щастлива двойка се познава от вътрешната страна. Ако на първата ви среща сте разказали за приятелите, фамилията и обществения си кръг, това може да значи, че и двамата се чувствате доста добре един с различен. Говоренето за специфичните хора в живота може да е знак, че те ви желаят в живота си и виждат красиво бъдеще с вас.

Водите дълги и задълбочени диалози

Може би вашата половинка е говорила за спомените си от детството или за фантазиите и стремежите си. Не всички обичат да се впускат в дълбоки диалози на първа среща, само че в случай че го вършат, това може да значи, че са подготвени да споделят уязвимата си страна с вас. Това е знак, че срещата ви е сполучлива и можете още веднъж да имате такава.

Приятелите ви са ви вдигнали палци

Много пъти сме заслепени от любовта дотолкоз, че не можем да отворим очите си и да забележим положителните и неприятните неща в колегата си. В такива случаи околните ни хора могат да ни оказват помощ доста с мнение дали срещата е сполучлива. След като срещата завърши, можете да обсъдите всичко с най-хубавите си другари и да видите по какъв начин ще реагират. Ако ви дадат палец нагоре, това е добър знак. При това човек би трябвало да приема всичко, което приятелите му споделят, с малко подозрение. В края на краищата, на срещата сте били вие, тъй че се вслушайте в препоръките на приятелите си, само че следвайте това, което ви споделя сърцето.

И двамата изглеждахте заинтригувани да опознаете заниманията на другия

На този свят няма двама души, които да са идентични. Няма нищо неприятно, в случай че имате разнообразни занимания, благосклонности и антипатии. Важното тук е какъв брой доста сте желали да научите за разликите между тях и да ги накарате да работят. Ако половинката ви е желала да научи повече за вас и ви е разказвала за себе си, това може да е симптом, че срещата е сполучлива.

 дали една среща е сполучлива Как да разберете, че една първа среща е сполучлива

Направихте доста фотоси дружно

Ако и двамата сте щракнали доста фотоси по време на вашата среща, това е знак, че сте били спокойни и сте се чувствали удобно един с различен. Това също по този начин значи, че сте желали да запечатате красивия миг и може да е индикатор за още доста фотоси, които ще се появят.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР