За да си направите домашната маска, ви трябват само тампони

...
За да си направите домашната маска, ви трябват само тампони
Коментари Харесай

DIY лист маска с тоник за лице

За да си извършите домашната маска, ви трябват единствено тампони за разчистване на разположение и тоник.

Тоникът за лице от дълго време навлезе в бюти рутината на доста дами, поради потребните си свойства да почиства кожата и да понижа видимостта на порите.

Обикновено вмъкваме тази стъпка след почистването на разположение, само че този път ви предлагаме по какъв начин да употребявате продукта по по-необичаен метод, който ще го направи даже по-ефективен.

 DIY лист маска с тоник за лице

Идеята взимаме от корейската грижа за кожа. Красавиците от азиатската страна употребяват този трик, с цел да третират единствено обособени сектори от лицето, тъй че маската е съвършена за дамите с кожа от разбъркан вид.

 DIY лист маска с тоник за лице

Приготвянето на процедурата е допустимо най-лесно – навлажняваме тампоните за лице с щедро количество от тоника, който дава отговор на потребностите на кожата ни, и залепяме маската на лицето си. Така можем да останем към 10 минути, с цел да позволим на продукта да си свърши работата оптимално. След това не се постанова да измиваме кожата.

Според дерматоложката Мона Гохара мъчно бихте сбъркали с този трик. Ако се доверим на нейното мнение, тази формула е най-хубавата домашна лист маска, която можем да си създадем.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР